Aki csúnya az gonosz?
Figyelt kérdés
ennek van valami valóság alapja? egy ember szokta ezt kijelenteni, de szerintem hülyeség... kíváncsi vagyok a TI véleményetekre és érveitekre tapasztalatotokra miért igen és miért nem?2013. márc. 4. 14:57
11/15 A kérdező kommentje:
nemmm az én kérdésem... azon a véleményen vagyok mint az előttem hozzám szóló
2013. márc. 5. 21:18
12/15 anonim válasza:
én fordítva mondanám: aki gonosz az csúnya
13/15 anonim válasza:
6
ez nagyon nagy hü.lyeség, egyszerűen frusztrált vagy azért találsz ki ilyeneket
14/15 anonim válasza:
Nem kell beskatulyazni a csunyakat, ez szemelyfuggo. Legtobbszor a szepek a gonoszak, mert onteltek.
15/15 anonim válasza:
Szerintem a szebbek hajlamosabbak gonoszabbak, vagy legalábbis önzőbbek lenni, mert ők úgyis mindig mindent megúsznak, de persze ez is általánosítás. Én ismertem rosszindulatú szép embert is, meg nagyon kedveset is, dettó kevésbé dekoratívakat. Ez inkább a személyiségtől függ.
Engem eléggé meggyötörtek sok minden miatt kiskoromban, de én emiatt nem gonosz lettem, hanem önpusztító. Szóval az sem igaz, hogy ettől gonosz lesz valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!