Kerültetek már olyan helyzetbe, hogy a pénz megölte a barátságotokat?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 12:00
1/5 anonim válasza:
hát gy nem lehet kimondani a pénz miatt...mondjuk úgy h majdnem..de a barátságnak vége lett
2/5 anonim válasza:
Nekem pár régi barátom tartozik pénzzel... sajna úgy tűnik, eszük ágában sincs megadni, ezért kerülnek, így óhatatlanul is megromlott a viszonyunk.
3/5 anonim válasza:
Ha kitartobb lettem volna,akkor a baratsagunk banta volna meg...
Tartozott a baratnom 1osszeggel,de mar en ereztem magam pofatlanak,amikor 3-4x is emlitettem neki,hogy jo volna megadni...a vegen meg neki allt fennebb,es azt mondta,hogy jo nagy barom vagyok,es h mit kovetelozok.Viszont hamar elfelejtettem,es inkabb hagytam a francba.
A szomoru az,hogy az eset utan,egyre pofatlanabb lett...meg 1 darabig turom...
4/5 anonim válasza:
Igen!Pénzt adtam kölcsön és amikor kértem vissza,úgy elhúzott ,hogy azóta se láttam!Persze az igazsághoz hozzá tartozik ,az ilyen nem is igazi barát!
5/5 anonim válasza:
Nagyon rossz a pénz dolgával sáfárkodni egy barátságon.Én a rokonaimmal vesztem össze a vagyon miatt.A pénz mindig az emberek közé áll.Valaki ad és valaki követel.A széthúzás pedig a hatalmaskodók malmára hajtja a vizet.Nekem is tartoznak,de nem követelem.Inkább nem adok kölcsönt már másnak,csak akkor amikor tényleg kell nekik valamennyi de nem követelem vissza.Megitélem hogy mikor mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!