Itt Magyarországon, miért olyan feszes és pedáns mindenki? Miért nem tudunk olyan lazabbak lenni mint az amerikaiak? Vagy az ilyen olasz-spanyol sziesztazások működnének nálunk?
"A magyaroknak sajnos nincs fantáziájuk, nem tudnak élni, nem mernek álmodni."
Van fantáziájuk, de sajnos kollektív önbizalom a nullához közelít. Nagyon bosszant, hogy mennyi mindent meg mernek tenni velünk, és a legtöbb ember lapít, nehogy "baja essen" ahelyett, hogy kerek-perec kimondaná: Na ezt már nem!
Pedig nyugodtan kimondhatná, hogy "na ezt már nem!".Mi nagyobb baj érhetné annál, ha hülyének nézik meg kihasználják?
Még önbecsülés sincs!Á, reménytelen!
Én a balkányról gyüttem, és elmondhatom. A magyarok mazohisták. Olyan hülyeségekkel szivatják egymást mint a rendes vasalás, meg a portörlés. Mintha nem vinné ki néha a szél magától...
Itt még fingani se merek az utcán.
Nyugati emberekkel nem nagyon lehet dolgoztatni 12 órákat naponta.
A Magyarnak meg azt mondják, hogy lusta, van helyetted másik.
A magyarok feszesek és pedánsak? Szerintem te nem jártál még Németországban. Na, ŐK aztán tényleg feszesek és pedánsak! A hajléktalanok, miután kitúrják a cuccokat a ruhagyűjtő konténerből, azt, ami nem kell nekik, összehajtogatják és visszateszik.
A mediterrán népek a másik véglet, a nagyon lazák. A magyarok lazaság szempontjából valahol a kettő között helyezkednek el. A mediterrán népek lazasága amúgy szerintem az éghajlattal magyarázható: amilyen hőség ott délben van, fizikai képtelenség bármit is csinálni 11 és 4 óra között. Persze, hogy sziesztáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!