Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak nekem fura hogy Ausztriáb...

Csak nekem fura hogy Ausztriában egy felszolgáló átszámítva 300 000 Ft-tot keres, míg itthon diplomás közgazdászként 130 000et kapok?

Figyelt kérdés
Tényleg ekkora lenne a különbség a 2 ország között??
2013. márc. 3. 16:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Ez nem igaz, nem ott vagy ahol itt."

Csak akkor nem, ha a határhoz közel laksz, és úgy jársz át dolgozni.

Minden más esetben sajnos igaz. Ott sokkal drágábbak a lakások és a szolgáltatások, mint itt, szóval ott minimálbérből ugyanúgy nem ugrálsz, mint ahogy itthon nem.

Ha semmihez nem értesz és a nyelvet sem beszéled, akkor meg pláne. Sokan nagy arccal kimennek, hogy nekik nyelvvizsgájuk van, aztán mikor kommunikálni kell, megáll a tudomány.

2013. márc. 5. 19:02
 12/12 anonim ***** válasza:
nem érdemes átszámítani, abban nincs benne, hogy mennyit kell megélhetésre költeni. én is kb. 300ezret keresek irodai munkával Angliában, csakhogy itt az egyáltalán nem számít, hú, de soknak, sőt. kb. 80% elmegy a lakáshitelre, rezsire, kajára, pont úgy, mint otthon.
2013. máj. 1. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!