Milyenek a szlovének?

Figyelt kérdés
Sztereotípiák, világlátás, gyakori nevek, általános jellemzők... Minden érdekel :)
2009. szept. 11. 20:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A wikipediában nincs erről szó és más forrást e tudok.
2009. szept. 11. 21:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Magukról az a sztereotip képük, hogy szorgalmasak, becsületesek, de önzők és irigyek. Hajlamosak a szélsőségekre, szeretnek szórakozni, de a szomorúságra is hajlamosak. Vagyis autosztereotípiájuk részben a magyarokénak felel meg, de azzal a különbséggel, hogy a szlovénok komolyabbak és befeléfordulóbbak.

Természetesen ez a sztereotípia pontosan annyit ér, mint a sztereotípiák általában.

2009. szept. 11. 22:06
 13/13 anonim ***** válasza:
80%
Én 3-al találkoztam eddig (2csaj,1srác) De nekem szimpatikusak voltak,bár szerintem én is nekik. Rendesek is voltak,mert nem is tudtam akkor valami jól angolul,és próbáltak könnyű mondatokat szerkeszteni. (De az egyik haverom tolmácsolt) Biztos vannak ott birkák,de ők nem voltak azok!
2009. dec. 26. 12:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!