Milyenek a szlovének?
ki vagy?
Minden nemzet érdekel?
Ez igaz. De azért a legtöbb nemzetnek (különösen Eurázsiában) vannak sajátosságai. Az olaszok és a görögök többnyire kedvesek, barátságosak, nyílt szívűek. Bár a görögöknek elég furcsa a humorérzékük. Ezzel szemben a németek zárkózottabbak a nem németek irányában. A spanyolok forró vérűek, izgágák (hasonlóan az olaszokhoz.) A skandinávok eléggé "fagyos" természetűek és nem nagyon mutatnak ki érzelmeket. Az angolok... hát ők meg angolok. Ez egy széles körben elterjedt sztereotípia (bár a sok bevándorló miatt már nem igazán jellemző).
Minden, természetes úton kialakult, nemzetnek vannak sajátosságai.
És miért szerinted, Olaszországban például mindenki kedves?
Magyarországon is vannak kedves emberek is, meg nem is.
De mondjuk pl. a bolgárokra kifejezetten igaz, hogy primitívek, de azért azok között is vannak normális emberek.
És ne kérdezz meg minden nemzetet, mert amúgy is sok spam kérdés van az oldalon. Miért nem egy kérdést tettél fel, hogy mondjuk mi a véleményetek a különböző nemzetekről?
Utolsó vagyok.
Vagy miért nem írod be a wikipédián, vagy van direkt ilyen oldal, ami nemzettségekkel foglalkozik?
Vagy pl. nekem van egy könyvem, amiben az összes európai ország népei benne vannak, mindegyiknek jellemzők, részletes leírás.
Vagy magadtól erre nem gondoltál?
Vannak. De ezt tartják rájuk jellemzőnek.
Ez a sztereotípia.
Mellesleg ha nem tetszik, akkor ne olvasd el őket!
Mellesleg ez az oldal azért van, hogy feltegyük azokat a kérdéseinket, amikre máshol nem találunk választ.
Engem ez érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!