Miért ilyenek a korombeliek? Mitől ilyen iszonyat éretlenek, óvodás szintűek? Nem értem.
Figyelt kérdés
például: van egy osztálytársunk, állandóan belékötnek páran, megjegyzéseket tesznek stb. azt nem értem, hogy miért csesztetik? ha nem szimpi nekik, miért nem hagyják békén? mi értelme van szivatni? meg iszonyat beképzeltek, lenézőek, nagyképűek is sokan. ha valaki máshogy áll hozzá valami dologhoz, mást gondol, nem beszél annyit mint a többiek, lenézik, kibeszélik... meg amikor öltözünk tesiöltözőben is, mint az állatok esküszöm. de még azok is különbek náluk, üvöltöznek, ordibálnak, leköpik a villanykapcsolót, a wc helyett a földre hugyoznak, nem zárják el a csapot ivás után. értelmi szint a béka segge alatt. (9. osztály, 16/F)2013. márc. 1. 21:13
1/7 anonim válasza:
Sajnállak. Amikor én 16 éves voltam volt egy osztálytársam, csaj igaz 17 éves, de olyan volt hogy bejött rá egy 40 éves pasi a suliba hogy járni akar vele. Aztán srác osztálytársam 16 könnyűbűvár és íjjkészítő. Na ezek nem köpték le a kapcsolót, nem szóltak be. Igen, tanár úr, úgy van tanár nő...
2/7 anonim válasza:
Nem mindenhol ez van, de néhol iszonyat alacsony az értelmi színvonal tényleg..a mi osztályunk viszonylag toleráns, és normális. viszont a kilencedik évfolyamon az a szórakozás hogy körbehugyozzák a vécét. az egyik idióta meg a falat hugyozta le, csak mert épp úgy esett jól neki. ki kéne b.szni ezeket a gimiből, úgy ahogy van.. te legyél normális, ez a legtöbb, amit tehetsz. akár meg is védheted azt, akit bántanak, de tudom, hogy akkor akár téged is elkezdhetnek piszkálni.. 17/L
3/7 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat, én rá is kérdeztem már, hogy miért nem hagyják békén szerencsétlent ha nem szimpi? persze épkézláb választ nem kaptam...
2013. márc. 1. 22:00
4/7 anonim válasza:
erre nem lehet válaszolni. miért szar emberek néhányan? akik abban élik ki magukat, hogy másokat cseszegetnek, azok nyomorékok lelkileg, és felnőttkorukra is azok maradnak. értelmes, jólelkű, egészséges ember nem b.sztat egy másikat szórakozásból. fogd fel úgy hogy nyomorékok, és ne foglalkozz velük. (2. voltam)
5/7 A kérdező kommentje:
amúgy szerencsére még átmentem félévkor másik osztályba, ez sokkal jobb mint az előző, az előző volt inkább ilyen agyhalott. páran engem is csesztettek, de engem nem mertek a testalkatomból adódóan, mert elég volt csúnyán néznem valakire, és már egyből bekussolt.
2013. márc. 1. 22:08
6/7 anonim válasza:
én is így érzem magam, de más dolgokkal kapcsolatban. ha gondolod írhatsz
15L
7/7 anonim válasza:
Igaz, én 7-es vagyok, de nálunk is ugyanez megy.Ráadásul a velem egykorú (13)éves lányok a kis 11 éves kisfiúkat lesik...képzelheted hogy érzem magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!