Ovis úszásoktatásról Pécsen mit tudtok?
A netet bújom már egy órája, de annyira nulla információ van a legtöbb helyen, hogy már nagyon kiakaszt. A Hullámban tudom, hogy van úszásoktatás, de az elég drága. Néztem, hogy máshol is van, olcsóbban, de például olyan nincs fent a honlapon, hogy helyileg mégis hol, ami azért nagyon nem mindegy.
Arról esetleg tud bárki bármit, hogy az egyetem uszodájában van-e úszásoktatás ovisoknak? Itt lakunk mellette közvetlenül, még kisiskolás koromban én is jártam oda úszni a sulival, szóval akkor tudom, hogy volt ilyen. Jó lenne, ha oda tudna járni a fiam, ez gyalog is csak három percre van, nem kéne kibuszozni kertvárosba, aztán vissza.
Ezt találtam, ami még szimpatikus: [link]
de itt nem derül ki, hogy helyileg hova is kell menni (bár nekem a képek alapján úgy tűnik, mintha ez az ANK medencéje lenne, bár nem vagyok benne biztos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!