Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen lenne az,...

Szerintetek milyen lenne az, ha így viselkedne minden kamasz, fiatal?

Figyelt kérdés

Mindegyik udvarias, tisztelettudó lenne, és segítőkészek. Az utcán és a buszon egyik se vandálkodna, meg nem rendetlenkednének, nem ordítoznának, hanem nyugodtan beszélgetnének, halkabban nevetgélnének. Nem dohányoznának, nem innák magukat egy csomóan hétvégente holtrészegre, nem használnának tiltott anyagokat, normálisan töltenék az idejüket, normális dolgokkal, és az elsődleges téma nem a bulizás meg a szex lenne.

Szerintetek milyen lenne úgy a világ, ha ezek minden kamaszra és fiatalra igazak lennének?

2013. febr. 28. 18:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

# 9-es vagyok: Szerintem rossz lenne, akkor is ugyanúgy nyavalyogna a többi ember, mert nem tudná, hogy ennyire rosszak is lehetnek a kölkök, ugye minden relatív. Esetleg huszonévesként bepótolnák, amivel lemaradtak. Egyébként szerintem így a világ valószínűleg unalmas lenne. Egyébként nem értem miért ne lehetne egy kamasznak téma a szex? Ez izgat minket a legjobban, és szerintem amíg nem csináljuk, addig nincs semmi baj. Most szerintem nem túl sok kamasz van, akit nem izgat a téma.

Amúgy, ha szabad megkérdezni a Te pontosabban mire gondolsz a normális dolgok alatt?

15/F

2013. febr. 28. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:
68%
Unalmas lenne.
2013. febr. 28. 20:40
 13/14 anonim ***** válasza:
27%

Normális.

A kommentekre reagálva dehogy lenne "őrülten unalmas" az, ha nem kéne attól tartanom az utcán, hogy mikor támad rám egy részeg őrült, és tízéves gyerekek nem ordítoznának az utcán nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket, nem szemetelnének és vizelnének oda, ahol épp rájuk jön, és a televízióban nem mutatnának párzást főműsoridőben.

Ha ezek a dolgok nem lennének, az minden lenne, csak nem unalmas. Az ilyen káros, beteges, elkorcsosult, demorális, deviáns, antiszociális viselkedésminták nélkül a világ ÉLHETŐ lenne.

2013. márc. 1. 16:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

# 13

Hát azért ritka szerintem,. hogy egy részeg kölök rád támad, a kamasz/tini korosztály tagjaként észrevettem, hogy aki iszik, az gyorsivó. Ez abból áll, hogy kiüti magát, és kész, részegen talán 10 percig vannak, aztán a hányásukban ájultan fekszenek. Szemetelést ne kend a kamaszokra szerintem, minden idióta képes szemetelni, kortól függetlenül. Egyébként hogy függ össze az, hogy a televízióban mit mutatnak, és a kamaszok milyenek? No persze a mostani állapot tarthatatlan, ebben egyetértünk, csupán a következtetéseid erősen kifogásolhatók. A világ szar lenne továbbra is, csak a kamaszok, (ha tegyük fel ismeri a mostani elkorcsosult helyzetet) unalmasnak tartanák 'új' életüket.

A világ nem a kamaszok miatt rossz, különben is másokat nem is akarnak belevonni, csupán a saját maguk tönkretételével igyekeznek foglalkozni.

De az egyértelmű mindenki számára, hogy kellemesebb lenne az élet, ha a mostani helyzet ismeretével élünk a kérdező által megadott tulajdonságokkal rendelkező kamaszokkal teli világot. (Mivel ez is csak viszonyításképp lenne jó, ugye sokszor mondják, hogy lehet, hogy ez a világ egy másik világ pokla. Mivel nincs viszonyítás pontunk ezért nem gondoljuk rossznak.)

2013. márc. 1. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!