Miért ítélnek el?
Figyelt kérdés
Helló!
A mostani iskolámban mindenki elutasított amikor megtudták hogy rocker vagyok(előtte azt hiték homokos vagyok a hosszú haj miatt...).
A tanárok is elutasítanak és eléggé szembetűnő a jegyeimen is az elutasítások.
A tanárok is ott basztatnak ahol tudnak..
Van egy külön "csoport" ahol egész iskolából összeáll egy 14 fős rocker csapat,de még itt is furán kezelnek,gondolom még nem szoktak meg,de már a fele már kezd megkedvelni.
De órán megy minden felől a támadások felém,és már egyszer ott voltam majdnem megvertem a diszkópatkány gyereket..
Szerintetek mit kéne csinálnom?
2013. febr. 27. 21:38
11/13 anonim válasza:
Én imádom a rockereket,a punkokat :) Le a kalappal előttük/előttetek,hogy felmeritek vállalni a stílusotokat,meglátásotokat :) legyél büszke magadra,és ne foglalkozzál a buta emberekkel,amíg vannak olyanok is,akik tisztelnek miatta:) !
12/13 anonim válasza:
Fúúú he!Lázadj!Nem ilyenek a rockerek véletlenül?Elítéli őket a társadalom csak azért mert rocker.Ez is vele jár.Sz*rd léé!Engem is cseszegetnek de ez érthető mert mondjuk 12 vagyok(ne szóljatok le!) és mert lány.De a lényeg ugyan az!
13/13 anonim válasza:
először is "12" nagyon sajnállak ,másodszor a rockereknek soha nem lesz könnyű az előítéletekkel szemben ,de a rock velejárója ,hogy a világ mindig ellenünk lesz ,de ez a szép az egészben ,hogy mi többek vagyunk mint azok akik elítélnek minket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!