Lehet belőle baj hogy a szakdolgozatomat csak úgy lemásoltam?
Költségtérítéses , levelező szakra járok, és munka mellett csinálom , sem időm sem kedvem nem volt vele foglalkozni.Kerestem egy meglévő szakdolgozatot és átfogalmaztam benne 1-2 dolgot.
Először arra gondoltam hogy felfogadok egy szakdolgozat írót aki bizonyos összeg fejében megírja nekem ,de inkább a rövidebb és olcsóbb megoldást választottam.
Lehet ebből problémám?
Egyáltalán nézegeti valaki ezeket a szakdolgozatokat?
Fejlett ellenőrző rendszerek vannak ma már. Valószínűleg fegyelmi lesz a vége, hiszen nyilatkoztál arról, hogy az írásod nem plágium.
Azért szomorú, hogy ennyit nem ér semmi számodra a szakod.
Ez nem annyira neves intézmény.
Az előző végzősök között is rengetegen csinálták, és mégis sikerült megszerezniük a diplomát.
És ha megszerezted, mit kezdesz vele? Boldog leszel, ha elmondhatod, hogy van egy zsák aranyad, amihez soha az életben nem férsz hozzá?
A munkanélküli diplomások táborát kívánod növelni? Az életed minőségének alakulására nem lehet mentséget keresni, azt te fogod alakítani ha tetszik, ha nem.
Ma már simán kiszűrhető, mi copy és mi nem, szóval be fogsz bukni.
Akarsz a kihallgatóban ülni órákat?
Az előző végzősök között is rengetegen csinálták, és mégis sikerült megszerezniük a diplomát.
s ha a többiek kútba ugranak te is,mert nem egy neves intézmény.
Etikusnak tartod magad? diplomás akarsz lenni?
Akár,hogy is hiába csinálták a csalást mások és nem buktak le többszörösen követtél el bűncselekményt.. ergo következményei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!