Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehet belőle baj hogy a...

Lehet belőle baj hogy a szakdolgozatomat csak úgy lemásoltam?

Figyelt kérdés

Költségtérítéses , levelező szakra járok, és munka mellett csinálom , sem időm sem kedvem nem volt vele foglalkozni.Kerestem egy meglévő szakdolgozatot és átfogalmaztam benne 1-2 dolgot.

Először arra gondoltam hogy felfogadok egy szakdolgozat írót aki bizonyos összeg fejében megírja nekem ,de inkább a rövidebb és olcsóbb megoldást választottam.

Lehet ebből problémám?

Egyáltalán nézegeti valaki ezeket a szakdolgozatokat?

2013. febr. 26. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Fejlett ellenőrző rendszerek vannak ma már. Valószínűleg fegyelmi lesz a vége, hiszen nyilatkoztál arról, hogy az írásod nem plágium.

Azért szomorú, hogy ennyit nem ér semmi számodra a szakod.

2013. febr. 26. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Politikusnak készülsz netán?
2013. febr. 26. 20:16
 3/8 A kérdező kommentje:

Ez nem annyira neves intézmény.

Az előző végzősök között is rengetegen csinálták, és mégis sikerült megszerezniük a diplomát.

2013. febr. 26. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen lehet baj: fegyelmi, kirúgás, nem is beszélve a plágium bűncselekményéről, és a csalásról, ami itt megáll akár okirat hamisításnak is... És még sorolhatnám.
2013. febr. 26. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:

És ha megszerezted, mit kezdesz vele? Boldog leszel, ha elmondhatod, hogy van egy zsák aranyad, amihez soha az életben nem férsz hozzá?

A munkanélküli diplomások táborát kívánod növelni? Az életed minőségének alakulására nem lehet mentséget keresni, azt te fogod alakítani ha tetszik, ha nem.

2013. febr. 27. 08:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Ismered Schmitt Pált?
2013. febr. 27. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Ma már simán kiszűrhető, mi copy és mi nem, szóval be fogsz bukni.

Akarsz a kihallgatóban ülni órákat?

2013. febr. 27. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Az előző végzősök között is rengetegen csinálták, és mégis sikerült megszerezniük a diplomát.

s ha a többiek kútba ugranak te is,mert nem egy neves intézmény.

Etikusnak tartod magad? diplomás akarsz lenni?

Akár,hogy is hiába csinálták a csalást mások és nem buktak le többszörösen követtél el bűncselekményt.. ergo következményei vannak.

2013. ápr. 10. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!