Hogyan legyek magabiztosabb?
Figyelt kérdés
24en járunk 1 oszályba és van 7-8 nagypofájú osztály társam aki állandóan beugat, már nagyon idegesítő és állandóan egyszerre pofáznak ezért nagyon nehezen tudom megvédeni magam.
Ha új emberekkel ismerkedem meg akkor nem tudok önbizalmat sugározni magamból.
Tudom h az önbizalom és a domináns viselkedés amitől mások felnéznek ránk az fejleszthető, vagyis a személyiségtől függ. Nincs valami ötletetek hogy hogyan fejlesszem magam?
2009. szept. 10. 17:25
1/5 anonim válasza:
Javíts a beszédkészségeden, közdősportolj, járj konditerembe.
2/5 anonim válasza:
Moss be egy jó nagyot az egyiknek, és leszállnak rólad.
3/5 anonim válasza:
én is így vagyok bár mi 36an vagyunk és csak 2-3 ilyen van, de mondjuk rólam ilyet mondanak h énvagyok a legokosabb meg ilyenek (nah néha kicsit durvábbak) de mondjuk ha ezt mondják én azt mondom hát alap ki más lenne ha nem én... így elég jól megvagyok a suliban...
4/5 anonim válasza:
Figyelj, két nagy saller mindegyiknek ha ilyen van, aztán már amásodik alkalommal meggondolják, figyeld meg !!
5/5 anonim válasza:
Próbálj kommunikációs tréningen részt venni, szólogass be te is(persze jól gondolt át azért, nehogy te húzd a rövidebbet), ismételd el napi 100szor a tükör előtt hogy te vagy a legjobb, legszebblegokosabb, mindenki más sz.ar. :)
az első válaszoló is abszolút jót mond!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!