Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Félek tőle, mert ijesztően...

Félek tőle, mert ijesztően néz ki? Van ilyen ember a környezetetekben?

Figyelt kérdés

Van 1 srác,aki ha rámnéz,akkor megijedek tőle.

Nem azért mert csúnya,hanem mert olyan mintha gyilkolni készülne..

2013. febr. 25. 10:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Lehet önmagában nagyon jó ember,de azért elsőként mivel fiú az illető,jobban félnék,hogy rögtön nekem támad.

Mivel nem ismerem,fogalmam sincs,hogy amúgy milyen lehet,csak ha szemezek vele,akkor utána már jobb esetben el kell vennem a tekintetem,mert van olyan érzésem,hogy lassan szólni fog,hogy ne bámuljam őt:D.

Pedig szerintem egyébként nem gondolkozik ezen,mert ha utána odanézek,akkor is néz,csak ilyen fura tekintete van ami elijeszt.(barátnőimnek is feltűnt,hogy ijesztően néz):D.

keresek olyan képet:'D

2013. febr. 25. 13:49
 12/15 A kérdező kommentje:

[link]

Olyan mint a nagyképen mikor a kamerába néz,kb ilyen a tekintete:D. Nem lehet belőle eldönteni,hogy haragszik,vagy ilyenkor csak átlagosan néz,mint más.

A fura tekintetű embereknél meg még bezavar az is,ha nem mosolyog mikor valakire ránéz,mert abban a helyzetben nem lehet eldönteni,hogy ilyenkor morcos-e

2013. febr. 25. 13:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Nos, szerintem ne arra figyelj, hogy milyen a szeme, hanem inkább arra, hogy mik az ösztönös érzéseid, mikor a közelében vagy.Hogy milyen a kisugárzása.De arra már jobb hallgatni, mert az általában sosem csap be!

például ezen a képen is,Robert valóban morcosan néz, viszont

ha nem csak a szemét nézem, hanem úgy összességében, akkor úgy érzem, egy nyugodt, vicces ember lehet alapvetően.

Van ám ennek ellenkezője is!Ismerek nem egy olyan embert, akinek angyali szeme van, mindig mosolyog, azt gondolnád, a légynek sem tudna ártani, közben egy minden hájjal megkent, gonosz ,bármire képes szélhámos.

2013. febr. 25. 14:19
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen valóban igazad van:):). De azért így ismeretlenül, nem tudom,hogy ő rossz ember-e,csak amit mutat abból tudok olvasni:D Rám még soha nem mosolygott.
2013. febr. 25. 15:46
 15/15 anonim válasza:
Ez beteges, vizsgáltasd ki magad.. :-D XD
2015. dec. 28. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!