Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek illik? -nem...

Szerintetek illik? -nem illik? Miután fiamnak,9 orás Mütétje lesz az otthonunktol távolabbi korházban, ahol én diákszállon leszek.

Figyelt kérdés
Arra gondoltam:Hogy mikor is a gyereket mütik, én a szállon, készitek, mindenki számára elfogadhato ételt, anélkül hogy én csatlakoznék :rántott hus frabciasaláta, sajttal öltött pulyka valamire. Ezt bevinném a korházba, az ügyeletes orvossal elötte megbeszélném, és valamelyik növérke, ha kihülne megmelegitené, vinnék papirtányérokat is. Gondoltam :rántott hus frabciasaláta, sajttal öltött pulyka valamire. Ezt bevinném a korházba, az ügyeletes orvossal elötte megbeszélném, és valamelyik növérke, ha kihülne megmelegitené, vinnék papirtányérokat is. Ezzel fejezném ki hálámat hogy a fiam egészségéért dolgoztak.Mivel sokan lesznek egyenként megköszönni ugy sem tudnám.

#illik #nem illik.
2013. febr. 24. 16:12
1 2
 11/14 Flagstaff ***** válasza:
Mi egy kosarat raktunk össze annak idején, apukámat kezelő orvosoknak, nővéreknek. (Nesz-)kávé, tea, csokik, keksz, ilyesmik voltak benne, és nagyon örültek neki!
2013. febr. 24. 19:47
 12/14 Flagstaff ***** válasza:
És jobbulást a fiadnak, remélem, minden rendben lesz!
2013. febr. 24. 19:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Amikor anyukám az intenzíven volt én is süteményt sütöttem a nővéreknek és az ügyeletes orvosoknak. Látnod kellett volna, hogy milyen kitörő örömmel fogadták amikor bevittem nekik. Én is inkább a süteményre szavazok.
2013. febr. 25. 11:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Mióta kórházban dolgozok azóta még nem fordult elő hogy főételt hozott volna be valaki. :) Szerintem ne. A sütemény tényleg jó ötlet, esetleg éjszakás műszaknak rendelni pizzát. Na az tuti hidd el :)

2013. febr. 26. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!