Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mire gondol olyankor valaki?...

Mire gondol olyankor valaki? Ha szólnak hozzá, és annyira néz valakit, hogy nem veszi észre, hogy szóltak hozzá?

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 15:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Bámészkodik! Csodálkozik! Gondolkozik! Valami felkeltette az érdeklődését!
2013. febr. 23. 16:02
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak simán elbambult és a délutáni meccsen van lélekben.
2013. febr. 23. 16:04
 3/19 anonim ***** válasza:
főleg ha lány az illető, és életében nem rúgott még bőrt:) vagy ha rúgott is majdnem kiment az ablaküveg:) nem csináltam ilyet, én csak úgy írtam:D
2013. febr. 23. 16:08
 4/19 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk, mire gondol? :D
2013. febr. 23. 16:13
 5/19 anonim ***** válasza:
Téged bámult valaki, aki tetszik?
2013. febr. 23. 16:24
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, lehet a valakinek 2 feje volt.
2013. febr. 23. 16:24
 7/19 A kérdező kommentje:

Igen engem bámult egy srác,és rettentő furcsa,mert nem egy ilyen 'szétszórt' embernek tűnik,ha a barátnője ott van mellette hiába beszél hozzá...Milyen ez már mondjuk,legalább akkor ne bámuljon,vagy ne engem.

Ha meg pl: megpillanat akkor nem veszi észre,hogy beszélnek hozzá,semmi különleges nincs rajtam,nincs 2 fejem,és SP sem vagyok, Nem volt a nyakamba akasztva,hogy 'hülye vagyok üssetek':):D

2013. febr. 23. 16:37
 8/19 anonim ***** válasza:
szerintem meg akar enni.vagy azt várod irjuk hogy belédzúgott? ha nem ez, tuti kajának néz.xd
2013. febr. 23. 17:10
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

"Képzeljétek el van egy srác, állandóan engem néz. A barátnője sem érdekli, csak én. Folyton néz, leszakadhat az ég, akkor is csak engem keres a tekintetével, mintha hozzám fogható tüneményt azelőtt nem látott volna. Vajon miért teszi?

UI: Mondjátok azt, hogy biztos csodaszépnek tart, és belém van zúgva."

2013. febr. 23. 18:00
 10/19 A kérdező kommentje:

Ezt ilyen r*bik írták,vagy ilyen nagyon hülye emberek?:)

Miből jött ez le?

Írtam,hogy van egy srác aki néz(egyébként ez igaz),és ha a barátnője ott van is néz (ez is igaz) Miért lennék ezért égitünemény?Bár bocs,de ennek mi köze van a szépséghez?

Az érdekel,miért néz ennyire (sima tetszés is túlzás lenne erre szerintem már)..és nem vagyok sztár sem:)

2013. febr. 23. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!