Segítség nyújtás az utcán?
21. vagyok megint. Ez lemaradt: 26/N
Még az ápoltság sem számít, ha hajléktalan, akkor is segítek. Ha valamilyen oknál fogva nem merek magam hozzányúlni, akkor mentőt hívok. (Ilyenre már volt is példa, egy vértócsában feküdt egy hajléktalan férfi a Blahánál, mindenki elment mellette...)
Számos betegség okoz a részegséghez hasonló tüneteket (szédülés, támolygás, összefüggéstelen beszéd, elesés, ájulás), így az sem kifogás, ha valaki azért nem segít, mert az illető biztos részeg. Cukorbetegség, epilepszia, és azt hiszem, hogy a pánikbetegség is okozhat hasonló tüneteket.
volt egy eset,hogy egy jól öltözött nő ült a földön, mellette a táskája
mindenki elment mellette, mi a barátommal odamentünk, megkérdeztük, rosszul van-e, segíthetünk-e?
de mondta, köszöni, nem, ekkor már láttuk, csak felöntött a garatra
én nem tudnék otthagyni senkit, de tény,hogy a koszos,bödüs csöveseket nem fognám meg szerintem
azokhoz rögtön mentőt hívnék
én epilepsziás vagyok, és eddig még rajtam is segítettek rögtön, mentőt hívtak,amikor rosszul lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!