Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Férfiaknál ez mit jelent?

Férfiaknál ez mit jelent?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen van egy kollégám, idősebb nálam és nős. (Én sem vagyok már mai gyerek) Semmit nem akartam érezni iránta, mivel nős. Nem akarom szaporítani a szót. A kérdésem: múltkor a telefonban, amikor beszéltünk a munkahelyemen, munkával kapcsolatban mikor elköszönt azt mondta, hogy pusszantalak én meglepődtem és én is mondtam, hogy puszi szia. Legtöbbször nagyon kedves velem. Tetszhetek neki? Vagy csak szimpatikus vagyok neki?
2013. febr. 22. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egyszeri alkalom volt akkor lehet, hogy jó kedve volt és azért mondta, ha más jelek is vannak akkor tetszel neki. :)
2013. febr. 22. 16:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy szimplán a munkámban való segítés az jelzés lehet-e. Mert máshogy nem jelez. Keveset találkozunk, inkább telefonon van kapcsolat köztünk, napi egyszer ha találkozunk, akkor is rövid időre. Nincs semmi, olyan, hogy hozzám érne, vagy valami. Viszont a munkámban segít. Viszont ez az ő munkája is, érdeke, hogy segítsen nekem.

Köszönöm a választ.

2013. febr. 22. 16:53
 3/7 anonim ***** válasza:
pontozz le, leszarom, de más pasijára ne vess szemet, mert nagyon gusztustalan szemét dolog...
2013. febr. 22. 17:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, tökéletesen igazad van.
2013. febr. 22. 18:24
 5/7 QueenRavenna ***** válasza:
Magamból kiindulva mondom, hogy biztos nagyon jó kedve volt, nem kell komolyan venni.
2013. febr. 22. 23:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 23. 13:07
 7/7 anonim válasza:

Én is szoktam így köszöngetni meg érdekesebb gesztusokat nyilvánítani.

Legtöbbször ilyenkor csak nagyon jó kedvem van . :)

2013. febr. 25. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!