Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Barátok közti viták és titkok?...

Barátok közti viták és titkok? Na nee! Válaszokat!

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam,Vera.Neki van egy unokaöccse,Ati.Na és ez az Ati azt hiszi,hogy én,meg egy barántőm haragszunk rá,mert a nyáron nem hívtuk le,persze mi nem haragudtunk rá.Csak egy MÁSIK(:P) barántőm,a Niki mondta az Atinak,hogy mi haragszunk rá.És ezt a Vera mondta el nekem,és azt is,h ne mondjam el a Nikinek.De ez a Niki már annyira felidegesített,hogy véletlenül kiböktem,hogy miért kellet ezt mondani az Atinak?! És a Niki meg azt mondta,hogy ő nem is ezt mondta,meg hogy hogy kiosztja a Verát...és most nagyon nagyon bűnösnek érzem magam,hogy megígértem a Verának,hogy nem mondom vissza a Nikinek,de véletlenül mégis,pedig titoktartó vagyok.Remélem el tudtok igazodni rajtam!:PMondjátok meg lécci mit tegyek!!!Nagyon sürgőőős!
2009. szept. 8. 21:02
 1/1 anonim ***** válasza:
És Vera mit mondott Nikinek? Ha Atit idegesítené, hogy nem tudja hogy azért haragszik rá Niki, mert te nem hívtad meg, akkor Niki joggal hiheti, hogy nem mondja el neked mert Ati úgy Hiszi, hogy te meg Vera haragudnátok rá, pedig nem is!!
2009. szept. 8. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!