Hogyan akadályozzam meg, hogy szétverjék a kocsimat éjjel a sötét parkolóban?
Kihallgattam 5-6 "ismerős" beszélgetését, akik tervezik, hogy egy éjjel szétverik a kocsimat a parkolóban, úgyis tök sötét van, lámpa sincs, kamera sincs, semmi, ablak se néz arra. + még az is elhangzott, hogy akár fel is gyújthatnák, na meg hogy aztán úgyse tudok mit csinálni, mert majd egymásnak biztosítanak alibit, ha mégis rájuk gondolnék, és egyedül úgyse tudok mit tenni.
Mi az ötletetek? Mit tudnék tenni?
A rendőrségre nem mehetek így nulla bizonyítékkal, hát csak kiröhögnek.
Az indíték: homofóbia ... a szokásos "ez jár a kisb...nak"
Hú de népszerű lehetsz az ismerősök körében :D
Máshol parkolj mint ahol szoktál.
Bérelj garázst és abban parkolj.
Aludj az autóban-bár lehet akkor téged is kinyírnak.
vicces vagy ..
amúgy a legtöbbel jóban vagyok, de van ez az 5-6 fős banda a sporttársak közül akik mindig csesztetnek, ahol tudnak, és most éppen ezt eszelték ki
Ha be van kamerázva a környék, állj oda, ahol a kamera jól látja! Aki másnak vermet ás... :) (Csak van a közelben olyan hely, ahol van kamera!)
Ha nincs, parkolj máshol. Ha van olyan ismerősöd, aki kertes házban lakik, elmondván neki a helyzetet, megkérheted, hogy egy pár éjszaka hadd állj be a kertjébe a kocsiddal.
Diktafonnal titokban vedd fel, ahogy ezzel fenyegetőznek, és a felvétellel, mint bizonyítékkal menj be a rendőrségre.
Azért írj, hogy mi van xD
Mit sportolsz? foci?... Hány évesek ezek az emberek?
igen , foci, és azóta kiderült, hogy egy bírósági kamera pont belátja a parkoló szélét, úgyhogy megszívják, ha megteszik ..
a diktafonos dolog nem jó, mert pontosan ilyet csináltam már csak sokkal de sokkal durvább ügyben, és tudod mi lett? megszüntették az eljárást mert ugyan abszolút feketén-fehéren kiderült minden, és azt nem csak tervezték, hanem el is követték, és erre meg az lett a válasz, hogy mivel titokban készült a felvétel, és nem tudott róla az illető, ezért nem használható fel bizonyítékként, a többi 25 bizonyíték pedig "csak" közvetetten bizonyítja a bűnösséget.
Úgyhogy agyrém ez az egész, nem is értem, hogy van most is olyan ügy, ami titkos kamerafelvétel alapján indult (korrupciós ügy), és abból meg rendesen bírósági ügy lett. szóval én nem értem ezt a klassz jogrendszerünket se, néha elfogadják, néha meg nem, csak tudnám, mitől függ ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!