Fényes, fehér alak éjjel a sötét szobában?
Hasonló élményem nekem is volt/van, kb. havonta egyszer-kétszer megjelenik valami konkrétabb alak.
Főleg ez a motívum ismerős, hogy "megijedtem és becsuktam a szemem, mikor újból kinyitottam, még mindig..." - megéri bátornak lenni, vagy legalábbis engedni a kíváncsiságnak. Akard megismerni ezeket a jelenségeket, akard megismerni önmagad és a környezeted. Félni, rettegni nem érdemes, én azt vallom, még a legrémisztőbb álom (vagy valóság, persze) is tud adni egy gondolatszálat, amit később tudsz hasznosítani az életedben.
Én nagyon spirituális embernek tekintem magam, de ugyanakkor ezeket az eseteket, mint a tied is vagy a saját sötét alakjaimat, félig racionálisan fogom fel. Tehát nem kizárható, hogy vannak energiák, síkok, de az is kell hozzá, hogy másféle tudatállapotban legyél.
Egyszer józanul megkóstoltam a bélyeget, nem büszkélkedem vagy menőzöm vele, csak azt szeretném kiemelni, hogy azóta kicsit másképp fogom fel, ha az átlagostól eltérően viselkedik az agyam. Ott volt az, hogy egész más lett a hallásom, sokkal több részletet hallottam ki a zenéből, az sokkal szárazabb volt normál állapotban hallgatva.
Na. Például alvás idején eleve több különböző alvásmélység, lelki mélység létezik. Bizonyos éberálmok, alvásparalízisek, alvó állapotok hasonlítanak ahhoz, mintha belenyúlnál valami mesterséges szerrel a fejedbe. Tehát az agyad nem csak a "normál" hullámhosszon működik, hanem sokkal több irányt képes felfogni. Lehetséges, hogy ez a jelenség is ilyesmi. Az agyad biológiailag képes rá, hogy árnyaltabban érzékeljen. Elképzelhető, hogy az agyadon belül utaztál és az esemény nem valós, és az is, hogy igen, valós dolgot fogtál fel egy számodra (még) idegen érzékeléssel.
Ha álmodsz még hasonlót, próbálj ellazulni, és bátran szembenézni vele. Ne félj tőle. Teljesen természetes, meghitt dolog, csak most megijedtél tőle, mert nem ismerted még, nem tudtad, hogy ilyen is megtörténhet. Lazíts.
Nekem miért nem történik ilyen soha sem? :(
Érdekelnek az ilyen dolgok. 2 elhunytam is van (Dédnagyszülők)
14 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!