Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Idén kezdtem egy új suliban,...

H. Merci kérdése:

Idén kezdtem egy új suliban, és az ottani lányok kiközösítenek. Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szerintem az a bajuk velem, hogy sokkal másabb vagyok, mint ők. Ők ezek a tipikus nyavalygós (mondhatnám: "útszéli")lányok, én inkább visszahúzódó, csendes vagyok. Nagyon nem bírnak, 30 lány van az évfolyamon, ebből 3-mal vagyok jóban! Velem van a baj? (az a gond, hogy nem csak így érzem másnak magam.)

2013. febr. 20. 15:03
 1/5 Vadkan01 ***** válasza:
Az a 3 nem elég?
2013. febr. 20. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:

3 nem elég?

Egyébként örülj neki. A mi osztályunk úgy van, hogy két szakból van összevonva.

Az én szakomon én vagyok az egyszem csaj. /10en vagyunk lányok az osztályban a másik csoportban meg 1 szem fiú van/

Az of.ünk elég izé mert mindig a másik szakon levőknek nyalja a seggüket.

Egy friss történet /mai/

A bejárósak nem tudnak közlekedni. Nem a gyalogos úton hanem a biciklis úton mennek. Így én rohadtul nem láttom értelmét a gyalogos útnak egyébként.

Az történt reggel, hogy mentem biciklivel a suliba, szemben is jöttek. Mivel hátranéztek néhányan látták, hogy mindkét irányból jönnek. Egynek se volt esze átmeni a gyalogos útra. Utána rájuk ordibáltam hogy nem látjátok, hogy ott a gyalogos út?

Utána nem mentek le hanem kettes sorba lementek. Aztán mikor a bácsikával már közelítettünk figyeltem, hogy mindketten elférjünk és mivel úgy kellett ki centizni az egyik csaj a /'nyalós'/ szakról elesett úgy, hogy ráborult a másikra és elestek. /nem én löktem el/

Ezek után ment of.hez ő melléjk állt. Ok.

Ill. tudni kell, hogy engem nem hozz lázba a töri amióta van azóta nem is tanultam semmit. Aztán volt egy jó kis előadás amihez kedvett kaptam /8 év alatt 1.nek/ és akkor oda irta csajt, és csak annyit mondott bocsi ő még nem volt. / az évek alatt már volt én még áltisibe se csináltam nem még hogy középisibe/ Ok. AZtán adni akart valami sz*rt. /megkellett volna nézni egy 4 órás filmet/

Aztán felmentem ig.hez. /más miatt/ Hallotam, hogy azt beszéli egy tanárral, hogy milyen szakkör kéne. Én meg cinikusan mondtam, hogy a bejárósaknak kötelezően kresz.

2013. febr. 20. 15:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mindketten azt írjátok, h 3 miért nem elég? Hát jó, de lehet, hogy ha az én helyzetemben lennétek, nem írnátok ezt, de azért tényleg köszi! 2. kommentelő: köszi a történetet! a volt ofőm nekem is vmi hasonló volt...
2013. febr. 20. 15:30
 4/5 Vadkan01 ***** válasza:
Miért mi a baj azzal a 3-mal?
2013. febr. 20. 15:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem azzal a 3-mal van a baj! Hanem a többi 27-tel! Ők lenéznek, kibeszélnek a hátam mögött, kiröhögnek, cikiznek, és még arra sem méltatnak, hogy köszönjenek! :(
2013. febr. 21. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!