Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehet ez ügyben valamit...

Lehet ez ügyben valamit tenni? Ha igen akkor mit?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, igazából nem tudom ide tartozik e de ha tud valaki éretten válaszolni akkor kérlek segítsetek.Az nekem a nagy bajom, hogy a párom családja eddig nagyon jól állt hozzám, én amikor először elmentem hozzájuk, mert bemutatott a családjának, akkor éreztem valamit, hogy nem tiszta fialások, akkor még tudtam kezelni, normálisan elbeszélgettem velük és elég jól kijöttünk. Ez volt a nyáron, én már a családomnak éreztem őket, tök jól kijöttünk, annyira a szívemhez nőttek, hogy kézzel lábbal harcoltam miattuk a családommal szemben ami nem volt jogos. Azóta történt az, amit amúgy is tudtam, az alkoholista apja miatt a barátom szökdösni kezdett hozzám, én sokszor küldtem haza azzal az indokkal, hogy legalább az anyjával és a testvéreivel ne tegye ezt, mert bajba sodorhatja őket, ő nem ment, és én nem akartam komolyabb módszerekhez folyamodni, hogy rendőrség meg ilyenek. Az édesanyja se szekált ezért, max neten szólogatott, hogy küldjem, és tudta is, hogy küldöm. Most legutóbb viszont ismét elszökött hozzám, én ugyanúgy haza próbáltam tessékelni, az anyja meg a gyámüggyel meg a rendőrökkel fenyegetett, annyira tudatlan módon viselkedik azóta velem, hogy már nem mertem neki írni se, mert még az is az én hibám lett volna, és állandóan zaklatott pedig tudta, hogy én magamtól nem vagyok képes, hisz még a szüleire sem hallgat, tudom nem érdemes vele maradnom, mert több hibát is követett el ennél. Én nem szeretek egy kapcsolatnak véget vetni, mert nagyon tudok szeretni ha szeretek. Még tanulok, úgyhogy néhány eset belefér, de nem akarom korán elrontani az életem, hogy engem is bele kevernek ilyenbe. Korábban szöktem már meg én is, de 3 nap után meggondoltam magam és rájöttem nem akarok a családomnak ekkora bajt, viszont ő nem, a szülei és a nővére azóta nem szól hozzám, a húga meg nem tudja miért mert állítólag ő otthon sincsen ilyenkor. Nem értem miért én vagyok a hibás azért mert még én előttem lettek ügyei a barátomnak, pontosabban 22 szabálysértés. Tudom egy fiatalkorúnak ez elég korai. Én még nem akarom, hogy vége legyen, én csak kezelni szeretném tudni, az ilyen tudatlanokkal szembeni viselkedést, mit kellene és hogyan mondanom nekik, ha egyszer esetleg beszélgetésre kerül a sor, mert aztán ezt már végképp nem vagyok képes megérteni, miért én vagyok mindenért a bűnös. Hónapok óta már nem mentem oda hozzájuk, nehogy kérdőre vonjanak, de nem bírom tovább ezt a helyzetet. Ha valaki aki érettebb egy 17 éves lánynál, aki ilyen problémán már túl van akkor kérem segítsen nekem, mert jól jönne a biztatás mert szívem szerint sokszor véget vetnék az egésznek, de félek megbánnám.
2013. febr. 19. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni,de ha már most 22 szabálysértés,MENEKÜLJ!Ez csak rosszabb lesz.Gondold át,hogy Te csak ennyit akarsz-e,vagy úgy érzed,ettől többre vagy méltó!Ha a válaszod,pozítiv,lépj.Hagyd el,nem kell Neked ilyen bonyolult világ,elötted az élet!Keress magadhoz méltó párt.
2013. febr. 19. 18:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, csak nekem azt mondták az élet még ettől is nehezebb, és mi lesz ha ehhez az kell hogy megerősödjek. Nem tudom vele maradok-e, de ha tényleg nehezebb az élet, hogy leszek képes azokat végigküzdeni, ha egy ilyen problémát sem tudok megoldani. Mindig fogok ilyen emberekkel találkozni, mert sokan vannak, és ha soha nem fogok tudni megtanulni kezelni, csak csendbe nézni, félek magukkal rántanak a semmibe...
2013. febr. 19. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor tudnak magukkal rántani a semmibe,ha hagyod!Ezt írtam!Gondold át!Ha ettől többre vágysz,most lépsz!Nem kell neked ebben részt venni! Keress olyan embert,társaságot,akit úgy érzed,hogy méltó hozzád!A szavaidból ítélve ez a fiatal NEM! De persze ezt Te tudod,Te érzed! Ha logikusan,felnött emberként bele gondolsz,ez nem normális,hogy ilyen fiatalon,22 sz.sértés!Ettől csak több lesz neki,és nem hinném,hogy Te egyedül képes lennél megváltoztatni,de neked nem is kell.Ő neki saját magának kellene,de erre jelen pillanatban nem képes!Ezért ránthat Téged is a semmibe,a mélybe!NE HAGYD!!!
2013. febr. 19. 19:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, jelenleg éppen arra vágyok a leginkább, mert egyedül tényleg nagyon nehéz, látván édesanyámból kiindulva, aki ugyanígy járt, és tudom a szerelem a sok szenvedés miatt gyűlöletté is fajulhat. Remélem tényleg sikerülni fog és nem tapad rám mint annak idején az exem, hogy még évek után is zaklatott engem. Talán most kellene szünetet tartanom és rendet tenni mire is vágyok. Nem ilyen válaszra számítottam, de pont ez az amit tennem kellene, és egy ideig nem ilyeneken agyalni.
2013. febr. 19. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!