Miért van sokkal több férfi hajléktalan, mint női?
Váláskor sajnos automatikusan a nő kapja a gyereket ezzel együtt a lakást is. A férfi egy jelképes összeget aztám mehet az utcára. Ennyi.
Ha a férfi ha a Nő hibája volt a válás.
Tehát a haverom példáján keresztül ezt láttam : Nőci rendszeresen félredugott , ezért a pasitól büntetésből elvették a gyerekét és a lakását. Illetve a nőci ( aki erkölcstelen életet élt ) jutalomból jogosult a gyereknevelésre + lakásra + tartásdijra , hogy gond nélkül dugathassa magát.
A magyar Jog ennyit tud.
Nemcsak a magyar!
Amerikában él a barátom, programozó, de nemrégiben hazalátogatott.
Szinte vetélkedtünk egymással, melyikünket fosztotta ki jobban az asszony, melyikünknek rosszabb.
Végül überolva lettem, mert Ő asszonytartást is fizet.
Na, az nem semmi, még amcsi fizetésből sem.
Különben a bírók többsége nő és alapból a nőket támogatják.
Aztán más oka is lehet.
Nem vagyok benne biztos, de azt gondolom, hogy egy férfi, ha egyéb okból tönkre megy, nagyon a szívére veszi, inni kezd, lezüllik, annyira megviseli, hogy az esetleges családtagjai sem kérnek belőle, a nőket meg talán mégis befogadják rokonok, bekönyörgi magát.
Nem biztos, csak gondolat ugrott a fejembe, talán statisztika beszélhet erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!