Nektek van ellenkező nemű legjobb barátotok?
igen, 10 éves korunk óta akarnak minket összeboronálni :D
19L
Kisebb koromban mindig 7 fiúval játszottunk, egyedül én voltam lány. Az osztályban is legtöbbször a fiúkkal voltam és mai napig jobban össze tudok haverkodni mint a lányokkal, persze ma már több a lány barátom. Régen mindig féltékenyek voltak a lányok amiért szívesebben barátkoztak velem a fiúk :)
Már nincsenek olyan jó fiú barátaim
pár éve rájöttem, h nőkkel nem érdemes barátkozni, mert sajnos a legtöbb vagy egy pasi miatt lép le mellőled, vagy pont a pasi hiánya és a rivalizálás vezet oda, h összebalhéztok. bár nem vagyok egy pasivadász fajta, de gyakran a gyomrom forgott attól, h a barátnőm részegen mennyire képes volt rámászni egy kiszemeltre.
a legjobb barátom egy meleg srác, akivel olyanok vagyunk mint a tesók. de komolyan, annyira egyezik az ízlésünk, a gondolkodásunk, mintha egy szobában nőttünk volna fel. :)
van még pár csaj, de okoztak már olyan csalódásokat, ami miatt megtört a nagy barátság.
amondó vagyok, inkább megbecsülöm a legjobb fiúbarátomat, a többiek meg le vannak ejtve. velem ne baxakodjon senki, mert esélyt sem adok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!