Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez átverés? Anyám azt mondja...

Ez átverés? Anyám azt mondja rendeljem meg és tanuljak a magam kárán.

Figyelt kérdés

Kaptam egy mintakártya csomagot receptekből. Ha megrendelem a bemutatócsomagot, akkor kapok: 36 receptkártyát, egy lefűzőmappát, színes elválasztócsíkokat, és egy 3 darabos táska szettet. Ezért 490 forintot kell fizetnem a postásnál, aki kihozza a csomagot.

Ha nem jelzek vissza a cégnek 8 napon belül semmit, akkor minden hónapban fognak küldeni nekem egy receptkártya csomagot 1390-ért. DE ha a bemutatócsomag kézhezvétele után 8 napon belül lemondom a megrendelést, akkor nincsenek további kötelezettségeim.

Nekem 490 forintot nagyon megérne 36 kártya mert imádok sütni, plusz még 3 db táska is. Anya azt mondja átverés, de rendeljem meg és tanuljak a magam kárán.

Na mi legyen, megrendeljem vagy se? Szerintetek tényleg átverés? Ha igen, hol a bibi?

22L

2009. szept. 7. 21:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Jajj :DDD nekem van ilyen csak nem sütés-főzés hanem varrásról szól. Nyugodtan rendeld meg és mond le :D megéri. SZERINTEM! :D
2009. szept. 7. 21:57
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
A mester Kiadónak vannak ilyen akciói.Nem biztos,hogy az ajándékot az első csomaggal megkapod.És a többi csomagot is küldik,akkor is ha lemondod.Legfeljebb nem veszed át a postástól.Legalábbis régen így volt.
2009. szept. 7. 22:00
 3/17 A kérdező kommentje:

Azt írták, ha 8 napon belül rendelem meg akkor kapom az ajándékot is. De amugy tényleg a mester kiadó az :)

Az első válaszoló kicsit megnyugtatott hogy akkor nem valószínű hogy ráterhelik a házra és elveszik a kutyámat is? :D

2009. szept. 7. 22:01
 4/17 anonim ***** válasza:
71%
Nyugodtan megrendelheted és le tudod simán mondani. Az ajándékod is megkapod, ahogy ígérték. Az biztos, hogy a leggagyibb recepteket küldik az elején (pl.rántott hús), és az ajándék sem fog úgy kinézni, ahogy a képen van, vagy gondolnád.
2009. szept. 7. 22:09
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
Hát nekünk küldözgették lemondás után is, utánna meg fenyegetőztek is. Nem egy tisztességes banda. Csalók, szerintem ne rendeld meg, nem éri meg.
2009. szept. 7. 22:14
 6/17 anonim ***** válasza:
64%
Én mindig megrendelem az ilyeneket, aztán le is mondom gyorsan. :p
2009. szept. 7. 22:18
 7/17 anonim ***** válasza:
93%

Én már többször rendeltem ilyen csomagokat, mindig csak az elsőt veszem át és utána a többit gyorsan lemondom!

Az első csomag nagyon megéri, kaptunk így már krómozott párolóedényt, elektronikus szótárgépet, elektronikus menedzserkalkulátort, receptkártyatartó dobozt, stb.

A Cég rendesen elküldi az első csomagot és teljesen simán lemondható a további csomag (telefonon), semmi átverést nem tapasztaltam! :D

Nyugodtan megrendelheted, meg fogod kapni az ajándékokat is, arra vigyázz, hogy 1 héten belül mondd le a további csomagokat!!! (Pl. olyan indokkal, hogy rájöttél, te nem ilyenre gondoltál.)

2009. szept. 7. 22:34
 8/17 anonim ***** válasza:
73%

tök felesleges.

interneten millió recept van.

mivan, ha tényleg pont rántotthúst küldenek, vagy osztriga kaviárral receptet?

mi ilyen földrajzosat vettünk 1-2 évig.

hát, amit kifizettünk rá, abból vehettünk volna pár lexikont...

2009. szept. 7. 22:35
 9/17 anonim ***** válasza:
73%

Én anno rendeltem csodálatos állatvilágot, szintén tőlük. Meg is rendeltem, aztán csak jött és jött és jött, fizetni inkább az elején fizettem. Később elmaradt; a cuccok viszont csak jöttek és jöttek, aztán jöttek adósságbehajtó levelek az Intrum Justitia-tól...

...de kiskorú voltam úgyhogy végül nem történt semmi :D

De többet nem rendelek, mert a felszólítások nagyon ijesztőek voltak

2009. szept. 7. 22:38
 10/17 anonim ***** válasza:
74%

Én is úgy jártam mint a 22.38-as. A végén már nekem is a behajtó cég küldözgette a leveleket,pedig én is az első után lemondtam rögtön,de enélkül is továbbra is küldték..

Nagy nehezen de végre valahogy sikerült lezárnom velük az egész ügyet.Megfogadtam ezután,hogy soha többé nem rendelek így...Inkább elmegyek a könyves boltba és megveszem ha kell..

2009. szept. 7. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!