Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez átverés? Anyám azt mondja...

Ez átverés? Anyám azt mondja rendeljem meg és tanuljak a magam kárán.

Figyelt kérdés

Kaptam egy mintakártya csomagot receptekből. Ha megrendelem a bemutatócsomagot, akkor kapok: 36 receptkártyát, egy lefűzőmappát, színes elválasztócsíkokat, és egy 3 darabos táska szettet. Ezért 490 forintot kell fizetnem a postásnál, aki kihozza a csomagot.

Ha nem jelzek vissza a cégnek 8 napon belül semmit, akkor minden hónapban fognak küldeni nekem egy receptkártya csomagot 1390-ért. DE ha a bemutatócsomag kézhezvétele után 8 napon belül lemondom a megrendelést, akkor nincsenek további kötelezettségeim.

Nekem 490 forintot nagyon megérne 36 kártya mert imádok sütni, plusz még 3 db táska is. Anya azt mondja átverés, de rendeljem meg és tanuljak a magam kárán.

Na mi legyen, megrendeljem vagy se? Szerintetek tényleg átverés? Ha igen, hol a bibi?

22L

2009. szept. 7. 21:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%

Feleségem rendelt tőlük, megjött a bemutató csomag+ az ajándék, majd másnap a következő csomag is egy csekk kíséretében! Azt szépen visszaküldte a postással, majd telefonon lemondta a rendelést, és nem volt harag!

Egy kis bibi azért van: az első rendelésnél bekerülsz az adatbázisukba, és később névre szólóan küldözgetik a reklámjaikat!

2009. szept. 7. 22:53
 12/17 anonim válasza:
90%
Tényleg annyi recept van neten, hogy nem éri meg visszaküldözgetni ezeket. Én még nem küldtem vissza ilyet, de sok helyről hallottam, hogy mikor valaki le akarta mondani, nem tudta és folyton jött a többi holmi. Azok az ajándékok meg olyanok, amiket a 100 forintos boltokban is megkapsz olcsón. :)
2009. szept. 8. 00:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanilyen kreatív hobbi jellegű csomagot rendeltem tőlük, amint megkaptam, már hívtam is fel őket telefonon, hogy lemondjam a többit, és nem is kaptam többet.

Szerintem azért nyernek a cégek az ilyeneken, mert az emberek többsége jellemzően halasztgatja az ilyen jellegű tennivalóit, míg már késő, és fizethetik a következő havi csomagot is.

2009. szept. 8. 00:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

nekem még nem volt velük problémám.

mindig lemondtam, estetleg annyit mondanak, hogy elküldték a következő csomagot, azt még vedd át, vagy küldd vissza.

2009. szept. 8. 11:43
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
baromság az egész. azt is visszaküldenéd amikor küldenek egy műanyag kocsikulcsot, hogy igen 900milliárd emberből pont téged választottak ki, stb, stb csak annyi a dolgod, hogy visszaküldd és akkor kisorsolnak, stb. jajjmár. ne nyaljatok már be mindent szrt.
2009. szept. 8. 12:39
 16/17 A kérdező kommentje:

Annyira rosszak nem lehetnek a receptek, mert tavaly is megkaptam már ezt a mintakártya csomagot és a csokoládé tortát megsütöttem belőle. Igaz, belekerült 3ezer forintba mire megvettem a plusz hozzávalókat, és 2 napig kellett csinálni a tortát, de annyira megérte mert életembe még ilyen finom tortát nem ettem, a cukrászdák jelenthettek volna annyira finom lett.

Végül úgy döntöttem hogy megrendelem, majd azonnal lemondom ha megjött az első csomag, telefonon és emailban is! aztán lesz ami lesz!

2009. szept. 8. 12:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém egy állatos sorozatot rendelt tőlük anno, az jó volt, mert még anyu is használta a tanári praxisában. Lemondás után nem küldtek többet, szóval ha érdekel, akkor nyugodtan rendeld meg, ha lemondod, azt meg kötelesek teljesíteni. Annyira figyelj oda, hogy a lemondási határidőt tartsd be, különben tényleg küldik a következőt, de ha betartod a határidőt, kötelesek teljesíteni a kérésedet, mivel le van írva feketén-fehéren, a telefonszámládon megmutatkozik, mikor telefonáltál, akadékoskodás esetén még te pereskedhetnél, és meg is nyernéd, de szerintem ilyenre nem kell számolni. A törvény rájuk is vonatkozik, feltéve, ha te is betartod az ő írott szabályaikat.
2009. szept. 8. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!