Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire jó...

Szerintetek mennyire jó ötlet? Nektek tetszene?

Figyelt kérdés

Ha egy szervezet az utcán, metrón csokit vagy lufiállatkákat osztana ingyen nektek, ezzel is mosolyt csalva az arcotokra? Manapság olyan sok a negatív, borús ember, egy ilyen talán feldobná az ő hangulatukat is :)

[link]

2013. febr. 15. 13:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten örülnék ennek..ha az ember egy ilyennek se tud egy kicsit se örülni ezekben a szürke hétköznapokban, akkor az már veszett ügy, sajnálnám is. Ha sietnék vagy késésben lennék, akkor is megállnék egy percre, nem mindennap akarnak idegenek megmosolyogtatni.

Úgyhogy hajrá! :)

2013. febr. 15. 14:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Akkor lájkojátok az oldlat és tudni fogjátok, hol csapunk le legközelebb ;)Kíváncsiak vagyunk erre nagyon, kinek hogy jönne be a dolog.
2013. febr. 15. 14:08
 13/17 anonim ***** válasza:

"ha az ember egy ilyennek se tud egy kicsit se örülni ezekben a szürke hétköznapokban, akkor az már veszett ügy"

Feltételezed, hogy minden ember ugyanannak örül. Ez nagy hiba.

Kérdező, te meg nem reagálsz, csak vigyorogsz meg lájkoltatsz, na, engem ez tesz borússá!

2013. febr. 15. 14:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Reagáltam, ennél többet nem tudok mondani. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, csak az tényleg fura, hogy ha valaki ingyen úgymond jót akarna tenni, örömet okozni,akkor még így is vannak olyanok, akik ezt negatívna fogadják. De nem vagyunk egyformák.
2013. febr. 15. 14:22
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Azért vagyok negatív, mert a segítő szándék megvan ezekben az emberekben, de akkor miért nem kamatoztatják? Miért engem, az egészséges, életerős, vidám embert akarják felvidítani, amikor vannak betegek, szegények, depressziósak, akiknek sokkal jobban elkél a segítség. Az, hogy valaki nem vigyorogva, szökdécselve jár-kel az utcán, nem jelenti azt, hogy szomorú, vagy lufi kell neki.
2013. febr. 15. 14:46
 16/17 A kérdező kommentje:
Rengeteg depressziós, morcos ember jár-kel az utcán, nem csak annak leeht igazán baja, aki kórházban fekszik stb. Ki tudja, kit milyen napi gondok, bajok gyötörnek, talán jól esne ezekből egy pár percre kiszakadni. Nem biztos, hogy mindig a világot kell megváltani,az is elég lehet, ha valaki csak adna egy kicsit. Ha meg eleve vidám emberekbe futunk, azoknak akkor még jobb napot szerzünk :)
2013. febr. 15. 14:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó ötlet! Engem egyszer az Örsön megkérdeztek reggel, hogy mennyi az idő. Megmondtam, és kaptam cserébe csokis ostyát, mivel ők azt reklámozták. Annyira örültem!:D
2013. febr. 15. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!