Szerintetek mennyire jó ötlet? Nektek tetszene?
Ha egy szervezet az utcán, metrón csokit vagy lufiállatkákat osztana ingyen nektek, ezzel is mosolyt csalva az arcotokra? Manapság olyan sok a negatív, borús ember, egy ilyen talán feldobná az ő hangulatukat is :)
Csokit ne, meg semmi ehetőt. Idegentől nem fogadunk el ételt, italt.
Objektíve jó ötlet, nekem személy szerint azért nem tetszik, mert néha az ilyen emberek is kissé erőszakosak tudnak lenni. Tehát ami neked mondjuk jópofa, az nekem zavaró. Meg kell találni a közönséget.
Ja, és ne csúcsidőben szállják meg a metrót, mert annak senki nem fog örülni.
:D
Bosszús hangulatot írásból kiolvasol? Az derék.
Nem volt bosszús, csak szerintem mások sokkal jobban rászorulnak a vidításra, mint mondjuk én.
Ha valakinek örömet szerzek, az nekem is öröm. Tehát nem önzetlen. Egy kellemes érzésért cserébe csinálják.
Ez lelki maszturbálás. Csinálunk valamit, ami csak tessék-lássék, nem igazán bonyolult vagy megerőltető, és mégis megkapjuk azt a kis lelki simogatást.
Igazi segítséget is lehetne nyújtani, de ahhoz be kéne koszolni a kezünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!