Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátom nem szólt, hogy 5...

A barátom nem szólt, hogy 5 napot külföldön tölt. Ez baj?

Figyelt kérdés

1: nem tudom, hova való a kérdésem

2: NEM a páromról írok, mert akkor azt írnám párom/kedvesem, hanem csak egy barátomról (oda van írva "barátom")!

(ezek a modiknak szólnak)

Szóval... Mi a véleményetek?

Én kicsit kényelmetlenül érzem magam. Most írtam rá facebookon, látom mobilról ír, kérdezem hol vagy, és akkor mondja, hogy hát külföldön és 5 napig kinn is lesz. Az bánt egy picit, hogy nem szólt róla.

2013. febr. 14. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem bántana kissé, mert ha jó kapcsolatban állunk, akkor érdekelt volna, hogy hova és miért megy. Bár nekem csupa megbízhatatlan barátaim vannak, szóval gyakran megorrolok rájuk.
2013. febr. 14. 23:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem jó a kapcsolatom a testvéremmel, nagyon jó, de nem feltétlen szólunk egymásnak ha párnapra külföldre megyünk.
2013. febr. 14. 23:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Napi kapcsolatban álltok? Barát vagy közeli barát? Régebben szólt ilyesmi miatt, vagy most változott meg?

(Amúgy végre valaki, aki szerepének megfelelően használja a barát szót!! :) )

24N

2013. febr. 15. 06:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Napi kapcsolat. :)

De most nem akar, vagy nem tud velem beszélni... :(

Nem értem mi van, egyrészről csakúgy "véletlenül" megtudom, hogy elutazik 5 napra, és még beszélgetni se tudunk, mert "olyan sz*r mobilon írni".

Azt hogy hol van a laptopja, hogy máskor meg miért írt nekem mobilon, most meg miért nem ír annyit se "nyugi, nemsokára beszélünk" nem mondja.

2013. febr. 16. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!