Miért pont engem, egy fiatal nőt támadt le ez a férfi?
Rohadt egy világ ez... mindenki annyira de annyira meg van elégedve magával, hogy az valami eszméletlen...
A többiek legalább ugyanannyira hibásak! Ha ott lettem volna, és magamtól nem jut eszembe átadni a helyem a néninek, "fiátálámber" létemre, akkor a téged támadó tahó miatt biztos, hogy megtettem volna, ne bántson tovább!
Azt nem mondom, hogy meg is vertem volna neked, mert eddig mindig nagyon rá***fáztam ha bunyóztam, de ennyit megtettem volna érted 2 okból: 1) mert nő vagy, 2) mert fájt a hasad. Egy egészséges srácért nem! :)
Szégyen, hogy azok közül egyik sem így látta a helyzetet, de évek alatt én is megszoktam már, hogy Pesten ez a norma, és az ilyenek, mint te, a kivétel.
Ebből az ülőhely-átadásból szociológiai és pszichológiai tanulmányt lehetne írni!
Eszement, micsoda viták kerekednek belőle! Már-már ölre mennek ezért az emberek. Sok országban ez nem probléma: akinek jutott ülőhely az ül, és kész. Ha meg le szeretne ülni valaki, az megkéri a másikat.
Komolyan, az a legfontosabb problémájuk egyeseknek, hogy éppen nem jut nekik ülőhely? A jegyét/bérletét ugyanúgy megveszi az is, aki ül.
Meg lehet szépen kérni is, abban sincs semmi.
Egyébként én is átadom a helyem, annak, aki úgy vélem, rászorul, amikor nem vagyok fáradt ill. jól vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!