Csak engem zavar ennyire, ha a másik nem tud helyesen, normálisan írni?
Számomra olyan zavaró, ha valaki, akivel épp ismerkedek neten, vagy csak beszélgetünk, nem tud helyesen írni :S És itt most nem is arról van szó, hogy kisbetű-nagybetű, fogalmazés, vesszők, stb. hanem az alapszavak.... Nekem rögtön az jön le, hogy egyáltalán nem művelt, még egy kicsit sem, és hogycsak olyan zavaros az egész jelleme, stílusa.
Vagy csak ennyire szőrszálhasogató vagyok? Mert szerintem alap dolog...
Lány vagyok...
Előre is köszi!
Ó, akkor a szöges ellentéted vagyok :) Engem sok mindennel és viszonylag jó gyorsan meg lehet sérteni :D ... Bár nem vagyok kiengesztelhetetlen :)
Fanyűvő? :D Ez összefügg a Fényevővel? :D
Egyébként a Mátranováki olyan jól hangzik :)
Na, ki az abszolút impotens? :))
Tényleg, Fényevő vagyok nem Fanyűvő. xD
Oké, elfelejtettem a saját nevemet. Congratulations to self! :D
Egyébként a mátranováki fanyűvőről jött a nevem, annyi összefüggés van csak... :D
Mátranováki, mennyit ittál ma???? :D
Egyébként... miért kell hinni a mátranováki fanyűvőben? Kicsoda ő? :D
:D:D
Hát, 4-5 évet eltöltöttem a Mátrában, elég sokat terepen, de semmit sem láttam, ami egyértelműen utalt volna rá, hogy van ott valami, szóval nem igazán, de nem is zárom ki a létezésének lehetőségét. A bizonyíték hiánya nem feltétlen egyenlő a hiány bizonyítékával, ugyebár. :D
Mondjuk előtte is sokszor voltam kint a Mátrában, meg a környező hegyeken, de semmit nem láttam. Pedig örülnék neki.
Dóri:
Ő. Vagyis én. Izé. A tesóm. :D
Itt a gyakorin is volt már olyan kérdés, ahol azt írták le, hogy látni véltek valami ilyesmit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!