Te milyen szeretnél lenni? (Külső és belső tulajdonságok is)
Nemrég összeírtam egy lapra...
Én ilyen:
Külső: természetes, fitt, nőies, mosolygós
Belső: optimista, kedves, okos, bölcs, erkölcsös, egyedi, vicces, lelkiismeretes, rendszerető, pontos, precíz, szorgalmas, beszédes, jó társaság
Na, és Ti? :)
Külső: átlagos,
Belső: kiegyensúlyozott (esetemben kicsit kevésbé pesszimista), okos, kedves, vicces, szorgalmas és megértő.
13/L
Külső: magasabb (csak egy kicsit), vékony, meg hát el tudnám viselni, ha egy kicsit nagyobb mellem lenne.
Belső: takarékos, olyan, aki jól bánik a szavakkal, szorgalmas, tevékeny
A többi megvan :)
Kedves első... oké, sportolok én, honnan veszed, hogy nem? :D Na, és a sportolástól lelkiismeretesebb, viccesebb, bölcsebb, és kedvesebb leszek? :D Én nem hiszem... de ok, értem, hogy mit szerettél volna mondani :D
Köszi a többieknek is! :)
Külső: szeretnék vékonyabb lenni, kevésbé szőrösödő, szeretném, ha cicásabb szemformám lenne.
Belső: jó lenne, ha kevésbé lennék érzékeny meg halogatós. Ja meg ha lenne vmi kiemelkedő művészi tehetségem.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!