Annabella? Hogy tetszik ez a név?
Figyelt kérdés
ezeken a neveken gondolkozok: Annabella,Ninetta,Aletta. melyik a legjobb?2013. febr. 10. 19:55
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Én is lebeszélnélek ezekről a nevekről, nem akarsz te ennyire kitolni a gyerekkel... ...
7/11 anonim válasza:
Most kövezzetek meg, de nekem tetszik az Annabella. Nem túl gyakori, ugyanakkor nem is idegen. Tipikus magyar nevekhez is teljesen el lehet képzelni. Az Anna név túl gyakori, Bella önmagában meg nem mindenkinek tetszik. Így viszont pont jó, becézése is számtalan lehet a 2 név gyanánt.
A többi sajnos nekem sem tetszik.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) nemtudom hogy számít-e de az apa nem magyar ezért nem akartam olyat hogy pl. Mária. Ja és nem Magyarországon fogunk élni hanem Amerikába.
2013. febr. 10. 22:16
9/11 anonim válasza:
Amerikába bele? Úgy nehéz élni. Esetleg "Amerikában".
Egyébként ha Amerikában éltek, miért a nevek magyar verzióit kérded?
10/11 anonim válasza:
Az Annabella szép, az egyik kedvenc nevem, de nekem a rövidített változata, az Annabell jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!