Facebookon miét tesz ki mindenki Erdélyi zászlókat?
Egy pá napja mindenki erdélyi zászlókat tesz ki, akár profilképként is, Miért van ez?
Természetesen én nagyon örülök neki, de furcsa hogy hirtelen mindenki így foglalkozik Erdéllyel.
Bocsi , hogy rosszul linkeltem ! ...köszi , hogy kijavítottátok !
Bemásolom ide a felhívást , aminek következményeként megjelennek a székely zászlók a facebookon :
Tűzd ki Te is a székely zászlót az adatlapodra és oszd meg, hogy minél többekhez eljusson a felhívás!
Kovászna és Hargita megye román kormánymegbízottjai körlevélben tiltották meg Székelyföld zászlójának használatát, hatalmas felháborodást kiváltva alapvető jogáért, a területi autonómiáért küzdő székelység körében. Victor Ponta, Románia miniszterelnöke „arcátlan viselkedésnek” nevezte magyar közéleti szereplők viselkedését, akik minden lehetséges eszközzel igyekeznek kifejezni a székelységgel vállalt szolidaritásukat.
Vállald te is velünk együtt a székely nemzettestvéreink melletti kiállást és borítóképként tedd közé adatlapodon ezt a jelvényt, ezzel is tüntetve az elnyomó román sovinizmus ellen!
Köszönöm mindannyiótoknak.
Ebben az egészben az a legrosszabb, hogy ezt tudtam, csak a felhívás nem. Tudjátok én félig erdélyi vagyok, ezért nekem ez különösen fontos. Nem is tudom, hogy nem kapcsoltam, egy picit szégyenlem magam.
16/l
Csak egy kis pontositas: ez nem "erdelyi zaszlo", hanem szekely zaszlo.
Erdely zaszlojan 7 kastely van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!