Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Facebookon hogy van ez a "XY...

Facebookon hogy van ez a "XY itt: blablabla"?

Figyelt kérdés

Sokszor látom ismerőseim hogy a nevük, és kijön, hogy "Itt: pl. Népliget", vagy valami szórakozóhely neve.

Most ez mi célt szolgál?

Elmennek valahov, és kiírják, hogy Ők most ott vannak a szórakozóhelyen, vagy plázába, vagy ilyesmi?

És ennyi, semmi más?

2013. jan. 31. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem igen..van olyan eset is, amikor jó hogyha tudod, mert érdekes lehet(pl ha bejelöli h külföldön van, nem telefonálsz csak úgy rá a díjak miatt), de ha valaki bejelöli h ő most az xy pláza x-edik wc kabinjában van az már szánalmas..nagyon.
2013. jan. 31. 13:49
 2/2 anonim ***** válasza:

sztem meg a telefonjukról lépnek fel,és akkor van olyan funkcio hogy új hely megosztasa.

nagy kamu ez a face ,kamu emberekkel meg kamu baratokkal.

pont most lett valaki öngyilkos és megneztem a lapjat ezer valamennyi "ismeröse"volt.

2013. jan. 31. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!