Facebookon hogy van ez a "XY itt: blablabla"?
Figyelt kérdés
Sokszor látom ismerőseim hogy a nevük, és kijön, hogy "Itt: pl. Népliget", vagy valami szórakozóhely neve.
Most ez mi célt szolgál?
Elmennek valahov, és kiírják, hogy Ők most ott vannak a szórakozóhelyen, vagy plázába, vagy ilyesmi?
És ennyi, semmi más?
2013. jan. 31. 13:33
1/2 anonim válasza:
Szerintem igen..van olyan eset is, amikor jó hogyha tudod, mert érdekes lehet(pl ha bejelöli h külföldön van, nem telefonálsz csak úgy rá a díjak miatt), de ha valaki bejelöli h ő most az xy pláza x-edik wc kabinjában van az már szánalmas..nagyon.
2/2 anonim válasza:
sztem meg a telefonjukról lépnek fel,és akkor van olyan funkcio hogy új hely megosztasa.
nagy kamu ez a face ,kamu emberekkel meg kamu baratokkal.
pont most lett valaki öngyilkos és megneztem a lapjat ezer valamennyi "ismeröse"volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!