Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megalázom ezzel magam? Mit...

Megalázom ezzel magam? Mit csináljak ha kiröhögnek?

Figyelt kérdés

Ezt kaptuk feladatnak... http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..

Engem már amúgy is utálnak, a legjelentéktelenebb dolog miatt is röhögnek rajtam. Nem akarok senkit és semmit bemutatni, senkinek semmi köze hozzá... Esetleg hogyan úszhatnám meg? Kiállni sem merek eléjük nemhogy ezt... Úgy érzem ezzel nagyon megaláznám magam, megint csak azt látnám bárhová néznék hogy ketten súgdolóznak miközben rámnéznek. Nagyon iriitáló, félek egyszer olyan dolgot teszek ami miatt kirúgnak a suliból. Szóval az a kérdés most, hogy megúszhatnám e ezt a feladatot valahogy, vagy mit csináljak hogy ne legyen ciki?

2013. febr. 9. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Én sem vagyok túl népszerű, ha ilyen feladatot kapnánk én úgy csinálnám,hogy én is tudjak rajta nevetni. Idióta fénykép az öcsémről és hozzáfűzném,hogy az állatkertből van vagy valami hülyeséget.

Fotó egy legóbáburól, ez volt a kedvenc játékom amíg át nem ment a kutyán meg ilyesmik xD

Én megpróbálnék minnél nagyobb marhaságot kitalálni és nézni a reakciójukat :D

2013. febr. 9. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha jófej az osztályfőnököd, odamehetnél hozzá ezzel a problémával, és megkérhetnéd, hogy órán kívül, mondjuk valamelyik szünetben hadd add elő csak neki, úgy, hogy az osztálytársaid nincsenek ott.

Ha ez nem megoldás, vegyél erőt magadon és állj ki. Az osztálytársaid más órákon is ugyanúgy sugdolóznak (feltételezem), nem is biztos, hogy épp a te előadásodról dumálnának.

2013. febr. 9. 19:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Rólam súgdolóznak mert ritka, hosszú nevem van, és szoktam hallani... Vagy süketnek néznek vagy hülyének, nem tudom, de már messze méterekről meghallom a nevem. Sajnos az ofő nem rendes. :(
2013. febr. 9. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg elég gáz feladat. Állami gondozott vagyok, nem is tudom mi a francot csinálnék. :D
2013. febr. 9. 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A másik kérdésednél próbáltam válaszolni neked az előbb. Szerintem nem könnyű megúszni, mert ha lógnál is, úgy gondolom, hogy akkor is be kellene mutatnod és még kellemetlenebb lenne, ha csak neked kell egyedül. A tanácsom tehát annyi, hogy próbálj egy egyszerű, sablon prezentációt csinálni, kevés beszéddel, általános képekkel.

Előadás közben ha nem bírsz, ne is nézz rá az osztálytársaidra, felesleges. Viszont ha kiröhögnek, ne látsszon rajtad, hogy zavar, próbáld máshogy felfogni, és nevess te is, sokkal kevésbé gáz.

2013. febr. 9. 19:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Ők elkönyveltek már a "kinevetni valónak". Innentől ha csak egy lépést teszel, röhögni fognak, ha éppen olyan kedvük van, ha meg akad jobb dolguk, akkor kiugorhatsz az ablakon, akkor sem fognak rád figyelni. Azt kell megértened, hogy felesleges azon gondolkozni, hogy mit tehetsz a sugdolózások ellen, mert gyakorlatilag semmit. Csak a saját életedet keseríted meg vele. Reggel úgy menj el az iskolába, hogy "tudom, hogy így is úgy is kiröhögnek, akkor nem parázom, lazítok, és azt csinálok, ami jól esik." Engedd el a füled mellett a röhögésüket. Nem tudsz rajtuk változtatni!!! De a saját életed boldogabbá teheted.

A prezentációt úgy csináld meg, hogy azokat a dolgokat fényképezed le, amik téged melegséggel, jókedvvel töltenek el. Számodra fontos dolgok és akkor is azok lesznek, ha más kiröhögi. Neked fontosak, csak ez számít. A tanár megadja rá az ötöst, a többiek véleményét meg szard le magasról.

2013. febr. 10. 11:05
 7/8 anonim válasza:
Mi volt?
2013. febr. 28. 15:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Azóta sem kerültem sorra. A jövőhéten már tuti mert akkor befejezzük. (1 hét mulva)
2013. febr. 28. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!