Fiúk, lányok, ti szerettek lufikat durrogtatni?
Bocs, hogy ide írom, itt talán több választ kapok, . Csak szimplán érdekel a válaszotok, youtubeon láttam ilyen videót, ahol élvezettel szadizzák szét a léggömb díszitést.
Kort, nemet is lécci.
Én képtelen vagyok kioltani a lufi életét.
18/F
Max pufifóliát.
A lufi baromi hangos.
25N
Egyszer kipukkasztottam egyet. Azóta is kísért. Teljes hatásért ----> http://www.youtube.com/watch?v=omQ-7wZTXvI
Akkoriban még zsaru voltam. NYPD,Manhattan, Pokol konyhája.
Már több napja olyan hideg volt mint az ördög szívében. A hó vészjóslóan esett. Tudtam, hogy valami közeledik. A kocsimmal leálltam a házunk előtt. Tipikus kertvárosi lakás volt.Gyönyörű feleség, egy gyerek. Az amerikai álom. Az ajtó nyitásakor viszont minden megváltozott. Egy lufi volt bent. Én pedig véletlenül kipukkasztottam.
Jól értem, hogy le lettünk szavazva, mert nem szeretjük a hangját meg tönkretenni?
Vicces...
Én félek a lufiktól...mármint utálom ha kidurrannak. :D
Gyerekkoromban egyszer olyan szorosan öleltem egyet h kidurrant pofán csapott, és megsérült tőle a szemem...azóta gyűlölöm őket, és attól is rosszul vagyok, ha más durrogtatja őket...:D
Köszi a válaszokat, kapott mindenki egy pipát.
Amugy én sajnálom öket kiszúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!