Komolyan van olyan, hogy az ember előbb mond ki valamit, mint meggondolja?
Van a nénikém, és kb utálom, mert mindenért beszól. Ha áthív kajálni a családot, és én eszek még 1 kanállal mint amennyit kiszedtek nekem, akkor mondja, hogy "jaj, elne hízzál!" sértő hangnemben.
Meg minden ilyen apróság. Mondok vagyis mesélek valakinek valamit(nem neki) és beleszól, meg kioktat, hogy "mert nem úgy kellett volna..."
És utálom ezt.
Az ilyen embernek nem tanították meg hogy nem vágunk bele a másik szavába, pláne ha nem hozzánk beszél?
És mindig panaszkodok anyámnak, hogy Én pedig nem megyek hozzájuk. Mert mindig megjegyeznek nekem valamit.
És azzal védik, hogy "jaj, nem akar rosszat, csak előbb kimondja mint hogy meggondolná..."
Na ezt nem akarom elhinni! Ilyen nincs? Akkor másik nem tom 1 millió ember hogy tudja meggondolni, hogy megsérti a másikat, ha ilyeneket mond neki?
Most ilyen tényleg lenne?
Kifogásnak érzem.
Nem, van férje meg gyereke is.
Nem úgy utálom, csak utlom ezeket a helyzeteket. Én nem szólok oda senkinek ilyen megjegyzést. Akkor mondok véleményt bármiről, ha megkérdeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!