Milyen lehetőség van önkéntes munkára Erdélyben?
Figyelt kérdés
Megnéztem különböző önkéntes szervezetek felhívásait, de szinte kivétel nélkül fiatalokat keresnek, én meg már pár évvel elmúltam 30 éves. "Kissé" elegem lett a magyarországi viszonyokból és most úgy döntöttem, hogy önkéntes munkát fogok végezni. Talán jobban meg tudom becsülni így a "relatív jólétemet" és megismerhetek új embereket, segíthetek. Akár fizikailag is, diplomásként sem távolodtam el a kétkezi munkától. Mivel angolul csak alapszinten tudok, úgy gondoltam hogy magyar nyelvterületre mennék, Erdélybe. Ha valakinek van tippje, vagy tapasztalata kérem ossza meg velem.2013. febr. 6. 20:55
1/2 anonim válasza:
A gyulafehervari Caritas honlapjan talalsz onkentes munkara valo felhivast.
2/2 anonim válasza:
gondolom már nem aktuális ,de itt lehet önkétnteskedni : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!