Van arra lehetőség, hogy bármelyik olyan kórháznál, vagy alapítványnál végezhessek valamilyen önkéntes munkát, ahol beteg gyermekek vannak?
Figyelt kérdés
Lelki problémáim vannak, de úgy érzem, hogy az segítene sokat, ha egy időre elfelejteném a saját problémáimat, és nem foglalkoznék magammal, ha bármilyen önkéntes munkára lenne lehetőség, amivel olyan intézménynek segíthetnék, ahol beteg gyermekek vannak, az biztos, hogy nagyon jót tenne a lelkivilágomnak.
Nem tudom, hogy konkrétan miben tudnék segíteni egy ilyen intézménynek, pénzzel nem tudnék különösebben, orvosi végzettségem sincs, és nem is valószínű, hogy lesz valaha, de ha bármiben tudnék segíteni egy ilyen intézménynek, az a tudat gyógyír lehetne az én lelki problémáimra is biztosan, ha beteg gyermekeknek segíthetnék bármiben is.
Ha valaki tud bármi ilyen lehetőségről, megköszönném nagyon, ha tudna bármi információt adni róla!
2012. nov. 27. 22:09
1/2 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, elfelejtettem leírni, hogy én Budapest közelében lakom, tehát, ha Pesten lenne egy olyan intézmény, ahol lenne önkéntes munkára lehetőség, az lenne a legjobb nekem, ha Pest közelében lenne.
2012. nov. 28. 00:04
2/2 anonim válasza:
Én csak annyiban tudok segíteni, hogy az Árvácska alltat menhelyen szoktak önkéntesek dolgozni. Én is segítettem nemkik párszor. A legtöbb allatmenhelyen tudsz ilyen önkéntes munkát vállalni. Vedd fel velük a kapcsolatot és jelentkezz onkentesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!