Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha 5 szoval kellene jellemezne...

Ha 5 szoval kellene jellemezned a ciganyokat mi volna az?

Figyelt kérdés

2013. febr. 6. 16:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
hazug, tolvaj, nemi-eröszakolo, gyilkos, nem-ember.
2013. febr. 9. 01:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
5 szó kevés erre.
2013. febr. 10. 14:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Amit az a 15 éves gyerek mondott az még semmi:

-Erőszakos

-Agresszív

-Idegbeteg

-Tolvaj

-Gerinctelen

2013. febr. 10. 14:57
 14/19 anonim ***** válasza:
96%

Rasszista

Primitív

Aljas

Tolvaj

De össze tartóak is

2013. febr. 11. 10:58
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
erő, könyörtelen, gyilkos, hazug, sajnos összetartó
2013. febr. 11. 12:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Én azt amit ők csinálnak nem nevezném erőnek inkább fölénynek
2013. febr. 11. 15:40
 17/19 anonim válasza:
85%

Először is a cigányokat két csoportra osztanám: 1. normális, a társadalomba beilleszkedett cigányok és 2. társadalomba beilleszkedni képtelen cigányok:

Az 1. csoprt tagjait nagyon tisztelem! Legtöbbjük keményen dolgozik, tisztességes emberként él. Őket elfogadom, velük együtt lehet élni! Gondoljunk bele, milyen nehéz lehet nekik az előítéletek miatt, akkor is, ha az előítéletekre sajnos népük rászolgál...

2. Csoport, na ők sokszor állatként élnek!

Jellemzők: ingyenélők, munkakerülők, agresszívek, erkölcstelenek, piszkosak...

Dolgoztam gyermekvédelem területén, tudnék mesélni. Ütik-verik egymást, apuka a kislányával hál - sajnos erre is volt nemegy példa, gyest - amiből élnek - elisszák, lopnak, hazudnak, tetvesek stb...

Ez borzasztó!!!

Azon is szoktam gondolkodni, hogyha egy ilyen cigány közösségbe bekerülne pl. egy HIV vagy Hepatitis C vírus, ezek lefertőznék a fél falut... De ne menjünk ilyen messzire: Hepatitis B és TBC már nem olyan ritka betegség körükbe!

Magyart lelkiismert furdalás nélkül megölnék. Számukra a magyar nem ember, csak egy "paraszt". Felénk az idős magyarokat halálosan megfenyegetik. Lopnak. Lassan nem marad fa az erdőnkben... Balhéznak a kórházakban! Megfenyegetik az orvost! Pedig egy szem tb-t nem fizetnek, de van képük balhézni a kórházakban! Nem folytatom, mert ennek a felsorolásnak sosem lenne vége... A CIGÁNYSÁG, ILYEN FORMÁBAN IDŐZÍTETT BOMBA! Ha nem változik nagy többségük életmódja, akkor ők viszik sírba az országot, nem az államhitel!

Össze kellene fogni, közösen ki kellene kényszeríteni, hogy belőlük is ember legyen! Sajnos a politikusok töketlenek hozzá...

2013. febr. 14. 22:11
 18/19 anonim válasza:

Kicsit félreérthetően fogalmaztam előbb, ezért tisztáznám: a HIV vírust azért írtam, mert sok cigányasszony, részegen, de józanul is eléggé olcsón árulja a testét, utána otthon meg megszoptatja a gyereket, vagy éppen terhes közben a tizedikkel. szóval őket nem érdekli különösebben a védekezés. Ha körükbe bekerülnek ilyen veszélyes vírusok, az az egész egészségügyet megrengetné és hatalmas problémává nőne!

Elnézést, tudom, hogy nem teljesen a témába vág, de ettől is tartok velük kapcsolatban.

2013. febr. 14. 22:18
 19/19 anonim válasza:

Gerinctelen

Semmirekelő

Tolvaj

Féreg

Parazita

2013. ápr. 27. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!