Milyenek a magyarok?

Figyelt kérdés

Milyenek a magyarok általában a világ embereihez képest? Pl. mondják, hogy a németek precízek stb.

A magyarok milyenek? Olyan érdekelne, aminek van is valóságalapja.

2009. szept. 4. 18:02
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, de azért még várom a többit.

Nekem ezek jutottak eszembe:

panaszkodó, pesszimista nép, nem mosolyog,

aggodalmaskodó,

képmutató,

gyanakvó,

korrupt,

mindig késésben van minden és mindenki,

sokszor felületes,

zárkózott, nehezen nyílik meg, de ha valakit mégis a barátjává fogad, akkor nagyon.

(Egyébként magyar vagyok, csak igyekszem most "kívülről nézni" a magyar népet.)

2009. szept. 4. 20:29
 12/27 A kérdező kommentje:

Egyébként a mosoly szerintem nem csak a számlától függ. Vannak szegény, de mégis mosolygó népek is.

:))))

2009. szept. 4. 20:31
 13/27 A kérdező kommentje:
Ja, és "sírva vigad a magyar".
2009. szept. 4. 20:31
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Miért csak negatívumokat írsz?
2009. szept. 5. 08:41
 15/27 A kérdező kommentje:

Azért írtam negatívumokat, mert az jutott eszembe.

De kíváncsi lennék pozitívumokra is, ti mit tudnátok mondani? (Igen, hallottam még tőletek, hogy okos és szép, és a konyhában ügyesek, ez rendben is van.) Tudtok még valamit?

2009. szept. 5. 20:07
 16/27 anonim ***** válasza:
29%

Toleráns. Ez az egy jellemző biztos olyan, amelyik több évszázados múltra tekint vissza. Toleránsok voltunk minden betelepülő néppel. Ma meg elviselünk minden kormányt a nyakunkon, eltűrjük egy kisebbség zaklatásait, azt, hogy mi tartsuk el őket is és az egész hazug parlamentet, BKV elnököket stb. Elviseljük minden évben a sziget fesztivál deviáns, drogos látogatóit, a melegfelvonulást, azt, hogy rendőrök vernek magyarokat az utcán, meg úgy általában mindent.

Mondjon bárki bármit, minden azt támasztja alá, hogy a magyar az egyik legtoleránsabb nép a világon.

2009. szept. 9. 13:51
 17/27 anonim ***** válasza:
84%

A válasz megírásának időpontja: ma 13:51

bocsi, de amiket leírtál, annak semmi köze a toleranciához.

pontosan azt látom, hogy magyarok kevésbé toleránsak, hisz tele vannak előítéletekkel.

én egyszer voltam a szigetfesztiválon, nekem nem jött be az a tömegnyomor, ami ott van, de van akinek bejön, akkor menjen. ugyanez vonatkozik a meleg-fesztiválra, ha akarnak, akkor menjenek. nyugaton nem kell őket dupla kordonnal védeni. vajon miért?

nem, vagy csak nagyon kevés ember tolerálja, ha vki másképp gondolkodik, tehát nem toleránsak.

és pontosan azok a jelzők, amiket te használtál bizonyíték arra, hogy TE nem vagy toleráns.

2009. szept. 9. 15:15
 18/27 anonim ***** válasza:
74%

A jellemzők tettben és nem szavakban nyilvánulnak meg.

Egy jó tanács mindenkinek:

Jobb lesz ha nyitott szemmel jártok a világban és nem hiszel el mindent amit mondanak neked.

2009. szept. 10. 10:32
 19/27 anonim válasza:
50%

zárkozott,rettenetesen szégyenlösek pl.fürdökben (hehogy valaki meglássa a...),nem mosolyognak,loposak-mondjuk nem is csodálom(gazdasági helyzet)mindent negativan fognak fel,de mindent

de ezenkívül szépek ill.tiszta nép,és még ezenkívül okosak is

2011. márc. 4. 00:05
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Irigy, zárkózott, nem összetartó, stresszes sajnos a többség. A stresszt, mi okozzuk magunkat, mert nem elég, hogy az ország 2\3-át elveszítettük, meg mennyi baj ért minket, mi még egymást is szívatjuk. Vannak országok ahol összetartanak, segítik egymást, nálunk sok helyen akkor örülnek, ha a szomszédnak rosszabbul megy. :(((

A politikai gyűlölködést is nagyon unom már, meg az uszítást. Nem feltétlenül azért mert nincs igazuk (maga szemszögéből mindenkinek igaza van), de ebbe a légkörben rossz élni. Nem nyitunk más országok felé, be vagyunk zárkózva, a környező országok lehet, hogy szegények, de nem kéne őket lenézni, inkább segíteni egymást, kereskedni egymással, ismerkedni.

Szerencsére vannak nagyon különleges emberek is. Sok a művészi vénával megáldott, érzékeny ember. Vannak kedves önzetlen emberek is, akik a legjobb barátok, és lehet rájuk támaszkodni. De sokat kell keresni, mire az ember rájuk talál. A nők szépek, csak sajnos a szépség nem minden. Az ország méretéhez képest, sok a feltaláló, híres ember, erre is büszkék lehetünk, és a sportban is jók vagyunk.

Sajnálom, ha túl negatív dolgot írtam, de én így látom most.

2011. ápr. 18. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!