Milyenek a magyarok?
Milyenek a magyarok általában a világ embereihez képest? Pl. mondják, hogy a németek precízek stb.
A magyarok milyenek? Olyan érdekelne, aminek van is valóságalapja.
Köszi a válaszokat, de azért még várom a többit.
Nekem ezek jutottak eszembe:
panaszkodó, pesszimista nép, nem mosolyog,
aggodalmaskodó,
képmutató,
gyanakvó,
korrupt,
mindig késésben van minden és mindenki,
sokszor felületes,
zárkózott, nehezen nyílik meg, de ha valakit mégis a barátjává fogad, akkor nagyon.
(Egyébként magyar vagyok, csak igyekszem most "kívülről nézni" a magyar népet.)
Egyébként a mosoly szerintem nem csak a számlától függ. Vannak szegény, de mégis mosolygó népek is.
:))))
Azért írtam negatívumokat, mert az jutott eszembe.
De kíváncsi lennék pozitívumokra is, ti mit tudnátok mondani? (Igen, hallottam még tőletek, hogy okos és szép, és a konyhában ügyesek, ez rendben is van.) Tudtok még valamit?
Toleráns. Ez az egy jellemző biztos olyan, amelyik több évszázados múltra tekint vissza. Toleránsok voltunk minden betelepülő néppel. Ma meg elviselünk minden kormányt a nyakunkon, eltűrjük egy kisebbség zaklatásait, azt, hogy mi tartsuk el őket is és az egész hazug parlamentet, BKV elnököket stb. Elviseljük minden évben a sziget fesztivál deviáns, drogos látogatóit, a melegfelvonulást, azt, hogy rendőrök vernek magyarokat az utcán, meg úgy általában mindent.
Mondjon bárki bármit, minden azt támasztja alá, hogy a magyar az egyik legtoleránsabb nép a világon.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:51
bocsi, de amiket leírtál, annak semmi köze a toleranciához.
pontosan azt látom, hogy magyarok kevésbé toleránsak, hisz tele vannak előítéletekkel.
én egyszer voltam a szigetfesztiválon, nekem nem jött be az a tömegnyomor, ami ott van, de van akinek bejön, akkor menjen. ugyanez vonatkozik a meleg-fesztiválra, ha akarnak, akkor menjenek. nyugaton nem kell őket dupla kordonnal védeni. vajon miért?
nem, vagy csak nagyon kevés ember tolerálja, ha vki másképp gondolkodik, tehát nem toleránsak.
és pontosan azok a jelzők, amiket te használtál bizonyíték arra, hogy TE nem vagy toleráns.
A jellemzők tettben és nem szavakban nyilvánulnak meg.
Egy jó tanács mindenkinek:
Jobb lesz ha nyitott szemmel jártok a világban és nem hiszel el mindent amit mondanak neked.
zárkozott,rettenetesen szégyenlösek pl.fürdökben (hehogy valaki meglássa a...),nem mosolyognak,loposak-mondjuk nem is csodálom(gazdasági helyzet)mindent negativan fognak fel,de mindent
de ezenkívül szépek ill.tiszta nép,és még ezenkívül okosak is
Irigy, zárkózott, nem összetartó, stresszes sajnos a többség. A stresszt, mi okozzuk magunkat, mert nem elég, hogy az ország 2\3-át elveszítettük, meg mennyi baj ért minket, mi még egymást is szívatjuk. Vannak országok ahol összetartanak, segítik egymást, nálunk sok helyen akkor örülnek, ha a szomszédnak rosszabbul megy. :(((
A politikai gyűlölködést is nagyon unom már, meg az uszítást. Nem feltétlenül azért mert nincs igazuk (maga szemszögéből mindenkinek igaza van), de ebbe a légkörben rossz élni. Nem nyitunk más országok felé, be vagyunk zárkózva, a környező országok lehet, hogy szegények, de nem kéne őket lenézni, inkább segíteni egymást, kereskedni egymással, ismerkedni.
Szerencsére vannak nagyon különleges emberek is. Sok a művészi vénával megáldott, érzékeny ember. Vannak kedves önzetlen emberek is, akik a legjobb barátok, és lehet rájuk támaszkodni. De sokat kell keresni, mire az ember rájuk talál. A nők szépek, csak sajnos a szépség nem minden. Az ország méretéhez képest, sok a feltaláló, híres ember, erre is büszkék lehetünk, és a sportban is jók vagyunk.
Sajnálom, ha túl negatív dolgot írtam, de én így látom most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!