Milyenek a magyarok?
Figyelt kérdés
Milyenek a magyarok általában a világ embereihez képest? Pl. mondják, hogy a németek precízek stb.
A magyarok milyenek? Olyan érdekelne, aminek van is valóságalapja.
2009. szept. 4. 18:02
3/27 anonim válasza:
unalmas, szürke ország, ráadásul tele enervált, pesszimista emberrel. a magyar konyha az világverő, de ennyi. :)
szerintem a legjobb szó az, hogy földhözragadtak.
4/27 anonim válasza:
Okosak, merev gondolkodásúak, szépek a lányok, zárkózottak.
5/27 anonim válasza:
Pesszimisták,civakodók,még a bajban sem képesek összetartani.Lásd pl.mohácsi vész.
6/27 anonim válasza:
Egyszer a tévében volt erről felmérés, akkor a külföldiek leginkább ezeket mondták: irigyek, szépek (nők)
7/27 anonim válasza:
fekete-fehér gondolkodásúak
pesszimisták
múltban élők
probléma-orientáltak és nem megoldás-orientáltak
irigyek
szexik
tehetségesek
hisznek a felsőbbrendűségben
büszkék
és mivel lovas nép vagyunk, hajlamosak vagyunk átesni a ló túlsó oldalára :)
8/27 anonim válasza:
és a külföldi sztárok szerint vendégszeretők vagyunk;)
9/27 anonim válasza:
Rasszisták :D. Viccet félretéve sokan mondják, hogy szépek és okosak vagyunk. De gondoljunk csak bele: mennyi eszük van a politikusoknak? Úgy kifosztják az országot, hogy a nyugdíjasok észre sem veszik! :D Amúgy szerintem hazugok, alattomosak, könnyen kiszámítható és befolyásolható a magyar nép.
10/27 anonim válasza:
"Rosszkedvűek". Valahol olvastam, hogy a túristák hiányolják a magyaroknál a mosolyt, mindenki bús arcal közlekedik az utcán. (Biztosan megértenék ezt az állapotot ha tudnák, hogy nem élük olyan vígan, mint ők (pl.: panelházban a fűtés 40000Ft minimum).)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!