Hogyan legyek jó emo? 11 éves fiú vagyok. és nem csak a stílus miatt szeretnék emo lenni.
Igazán megtetszett az emohaj és ruha,zene de festeni magam meg vagdosni az ereimet nem akarom. már jó nagy a hajam is az orrom alá leér. sehogy se akar emos lenni a hajam csak hajmosás után. mit csináljak vele?
bunkók kíméljetek!
Túl fiatal vagy hogy bármilyen szubkultúra része legyél.Ennyi idősen nem vagy képes megérteni.
Lehet hosszú hajad anélkül is hogy bármely stílushoz sorolnád magad.
Nem.
A fodrász levág neked 1 fazont.
3 havonta kell hogy igazítson rajta a fodrász.
Most ellent mondasz saját magaddal:) A kérdésben azt írod, hogy nem csak a stílus miatt akarsz emo lenni.Csak, hogy érstd miről, van szó: az emosok azért vágdossák magukat, azért öltöznek sötét színekbe, mert emocionális problémáik vannak(sok veszekedés, csalódások stb.). Ezen felül vannak a divat emosok akik csak úgy öltözködnek, hogy felhívják magukra a figyelmet. És az utolsó kategória (ami mellesleg ritka), hogy csak egyszerűen tetszik valakinek ez a stílus, mint pl te, de nincsenek emocionális problémái. Ezeket nem nagyon nevezhetjük 'emonak'. Szerintem mindenki legyen olyan mint amilyen szeretne lenni, de a te életképed változni fog, lévén hogy 11 éves vagy. Legyél ilyen stílusú csak tartsd meg a határokat, és az egyensúlyt hiszen van külömbség ez: [link]
és ez között:
Az utobbin elgondolkodtam, hogy lány vagy fiú. Na te ne legyél ilyen. A hajra hajvasalót ajánlok. Csak nehogy félreértsetek nem vagyok emo:) Ha segítettem Zöld pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!