Miért nem emlékszik rám senki?
Mármint volt osztálytársak elfelejtenek meghívni a találkozókra, alig jelöl be valaki ismerősnek, volt hogy bejelöltem valakit facebookon a volt osztályomból és visszaírt hogy "szia te ki vagy?" pedig 7 éve ballagtunk!
Ilyen jelentéktelen vagyok?
Ne a régi, elmúlt kapcsolatokkal foglalkozz, hanem a jelenlegi életedben keresd a barátaidat.
Engem meghívnak osztálytalálkozókra, de kedvem nem sok menni. Igazából olyan távol van az életünk egymástól, hogy nem sok értelmét látom. Kit érdekel igazából, hogy mi van azokkal az emberekkel, akikkel csak az életkorunk azonossága miatt kerültünk egy helyre és az osztálytalálkozókon kívül soha, semmilyen kapcsolaunk nincs?
Hát ez az, hogy jelenleg semmi életem nincs. Nem járok sehova, nem ismerkedem új emberekkel stb.
Pl pár hete megtaláltam egy volt ovis társam. Hülyeség tudom. Amúgy szomszédok is voltunk, anyáink összejártak, együtt jártunk nyaralni stb. Bejelöltem. És visszaírt hogy ki vagyok. Mondtam hogy ki. És se nem igazolt vissza, se nem válaszolt. Tudom egy idióta vagyok hogy bejelöltem, de hát ha ismertük egymást, meg már csak azért is kíváncsi voltam hogy élnek-e, halnak-e.
És most olyan kellemetlen, mert ez ilyen megalázó helyzet lett... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!