Mit tegyek vele? Bosszút álljak?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm, régen jó haverom mostanában nagyon becsicskult. Előzményeket is leírom. Mindig is egy beképzelt figura volt, de egyszer nagyon felba...ott. Ülünk a szobában (koleszba) én, ő meg egy másik haverom. Próbálgassuk a wifi-t mert nem működött. Láttam, hogy ő tud netezni. Megkérdeztem, hogy hogy csinálja. Azt mondta, hogy saját net. Hülyeségből odavágtam, hogy na persze. Erre ő rávágott a fejemre, és azt mondta, hogy tudjam már hogy ki vagyok. Na én azóta nem is beszélek vele mert nem érdemlem meg az ő "felsőbbrendű" társaságát. Ez olyan 2 hónapja volt. De a héten elkezdett mindenféle fa....ágot mondogatni rólam mindenkinek. És most a baráti társaságom rajtam röhög olyan miatt ami nem is történt meg! Mit csináljak vele? Álljak bosszút? Beszélni nem fogok vele, mert még támadásnak véli, és a súlyfölényével még nekem jön -.- (én 62 kg ő legalább 100), volt már rá példa. Mit tanácsoltok?2013. jan. 31. 17:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!