Szerintetek az gáz hagy egy 15 éves kisvárosi fiú nyulakat tart és reggel suli előtt megy el őket etetni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Kb a lakhelyemtől 2 km re van és reggel elszoktam biciklizni. Szerintetek a reggel suliba menő lányok parasztnak gondolnak e és ez nem tetszik e nekik.2009. szept. 2. 18:30
11/14 anonim válasza:
Szerintem nem gáz! Mutasd meg ezt a kérdést nekik, és hogy mennyi jó csaj gondalja úgy, hogy aranyos vagy! ;-)
12/14 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt egy osztálytársam, akinek nyulai voltak, és bejárós volt (ezért ő is korán kelt, mert nyulaznia is kellett, meg be is kellett érnie), mert a gimi egy nagyvárosban van (segítek, az ország legnagyobb gimnáziuma :P).
Ebből a nyulas dologból sose származott semmilyen hátránya (fiúkat és lányokat is érdekelt a téma, és sose nézték le emiatt, meg amúgy, is a MUNKA SOSE SZÉGYEN).
13/14 anonim válasza:
Túl azon a kérdésen, hogy nyúl vagy valami más, a lányoknak rendszerint imponál, ha egy fiú valamilyen értelmes hobbyval rendelkezik vagy dolgozik valamit.
14/14 anonim válasza:
Miért lenne gáz?Nem ütközik törvénybe,nem csinálsz rossz dolgot...:)Mindíg azt csináld amit a szíved kíván,és tegyél magasból más rosszvéleményére!!üdv. Józsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!