Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg az egyetemi évek a...

Tényleg az egyetemi évek a legjobbak az életben?

Figyelt kérdés
Bocs, ha nem jó kategóriába írtam.
2009. szept. 2. 17:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
nekem konkrétan nem.Szerintem azoknak a legjobb akik középiskolában otthon voltak mármint bejárósként,egyetemen meg koliba mennek messze anyuci ,apucitól.
2009. szept. 2. 17:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én az óvodai éveket is nagyon élveztem.
2009. szept. 2. 17:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kifejezetten a legrosszabbak voltak, de elhiszem, ha másoknak eltérő a véleményük.
2009. szept. 2. 18:00
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Én a legjobb 3 évet töltöttem a fősulin!De tényleg, a többi iskolai év eltörpül mellette!:)
2009. szept. 2. 18:18
 5/13 anonim ***** válasza:
messze a legjobbak!:)
2009. szept. 2. 19:25
 6/13 anonim ***** válasza:

Háát... igen is, meg nem is.

Az nagyon jó, hogy van két hónap nyári szünet, meg mindig mást tanul az ember, és van alkalma más fiatalokkal ismerkedni. Viszont az állandó számonkérés, a teljesíthetetlen követelmények miatt nagyon stresszes. Úgy értem, átmehetek egy vizsgán, még ötöst is kaphatok, de _mindent_ akkor se tudok megtanulni.

Ilyen szempontból jobb dolgozni.

2009. szept. 2. 21:55
 7/13 anonim ***** válasza:
33%

ha szeretsz patkánylyukban lakni, szemetet enni, inni, és lóvé nélkül meredni a sötét jövőbe, miközben irdatlan tempóban nyomják beléd a hülyeséget, akkor igen.

akkor már inkább meló, az legalább egy fél fokkal jobb. :)

2009. szept. 3. 02:24
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Az utolsó jól összefoglalta. Az egyetemen sokkal többet "dolgoztam" (heti 80-90 óra), ráadásul én fizettem érte és nem fizetést kaptam, mint a munkáért; sokkal stresszesebb volt, mert állandóan függtem másoktól (hangulatember oktatóktól, változó egyetemi szabályzatoktól, attól, hogy egy kötelező kurzust kedvük volt-e meghirdetni vagy nem, mekkora volt a létszámkorlát és hány jelentkező volt stb.) Az egyetemi éveket a munkával vagy a korábbi évekkel összevetve úgy gondolom, hogy az egyetemi éveket a szegénység, kiszámíthatatlanság, kiszolgáltatottság és gürcölés szavakkal lehetett jellemezni.
2009. szept. 3. 08:40
 9/13 anonim ***** válasza:
55%
igaz, de a társaság kárpótól azért sokmindenért.....persze a kockákat nem :D
2009. szept. 3. 11:56
 10/13 anonim ***** válasza:
43%
Háát lehet benne valami!!!!!!!!!!:)
2009. szept. 3. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!