Miért utál engem az egész osztályom, senkivel nem tettem semmit?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 17:13
11/15 A kérdező kommentje:
De akkor ez mire jó, ha nem érzem jól magam, de viszont azért meg nem akarok inni meg cigizni, hogy barátkozzanak.
2013. jan. 28. 17:34
12/15 anonim válasza:
A te korodban ugyan így volt velem is.
Azóta csak nekem nincs még gyerekem, viszont van rendes életem.
13/15 anonim válasza:
Senki más nincs az osztályodban, aki hozzád hasonlóan gondolkodna? :/
Bármilyen rossz, hogy ki vagy rekesztve, továbbra se hagyd magad befolyásolni. Ez most biztos nem vigasztal, de pár év múlva biztos érettebben viselkednek majd, mint most. Legalább 1-2 ember. Te látod jól a dolgokat, ne törődj velük, próbálj más ismerősöket találni.
14/15 anonim válasza:
Ok nélkül nem utálnak senkit? Ugyan, dehogynem... emlékszem, mikor én elkezdtem a gimit, a legelső év első hónapjában már eljutott pár emberhez (hozzám is) egy lány barátságfüzete, és az egyik oldalon az a kérdés állt, hogy "Kit utálsz az osztályból?" és mindenki írt be pár nevet... méghozzá a csúnyákat, kövéreket, visszahúzódókat, furcsákat. Akikhez még egyszer hozzá sem szóltak, és semmit nem tudtak róluk, csak azt, hogy hogyan néznek ki. Aztán kialakultak a klikkek, a szépek utálták a csúnyákat, a csúnyák a szépeket, a szépek egymást, a bulizósok a visszahúzódókat, a lazák a strébereket, stb. Akik egyik nap spanok voltak, másnap már kibeszélték egymást. Ez így megy a sulikban... majd megváltozik nálad is a helyzet, biztos találsz barátokat előbb-utóbb. De ha ilyenek a csajok, hogy 15 éves gyerekként isznak, cigiznek és b*sznak, és ettől érzik magukat felsőbbrendűnek meg menőnek, hát ilyenekkel jobb, ha szóba sem állsz. Kiélt, elhasznált pr ostik lesznek, mire elvégzik az iskolát, ha egyáltalán el tudják végezni.
15/15 anonim válasza:
Azt nagyon jól teszed, hogy nem jársz el velük inni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!