Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utál engem az egész...

Miért utál engem az egész osztályom, senkivel nem tettem semmit?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 17:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De akkor ez mire jó, ha nem érzem jól magam, de viszont azért meg nem akarok inni meg cigizni, hogy barátkozzanak.
2013. jan. 28. 17:34
 12/15 anonim válasza:
100%

A te korodban ugyan így volt velem is.

Azóta csak nekem nincs még gyerekem, viszont van rendes életem.

2013. jan. 28. 17:41
 13/15 anonim válasza:

Senki más nincs az osztályodban, aki hozzád hasonlóan gondolkodna? :/

Bármilyen rossz, hogy ki vagy rekesztve, továbbra se hagyd magad befolyásolni. Ez most biztos nem vigasztal, de pár év múlva biztos érettebben viselkednek majd, mint most. Legalább 1-2 ember. Te látod jól a dolgokat, ne törődj velük, próbálj más ismerősöket találni.

2013. jan. 28. 17:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ok nélkül nem utálnak senkit? Ugyan, dehogynem... emlékszem, mikor én elkezdtem a gimit, a legelső év első hónapjában már eljutott pár emberhez (hozzám is) egy lány barátságfüzete, és az egyik oldalon az a kérdés állt, hogy "Kit utálsz az osztályból?" és mindenki írt be pár nevet... méghozzá a csúnyákat, kövéreket, visszahúzódókat, furcsákat. Akikhez még egyszer hozzá sem szóltak, és semmit nem tudtak róluk, csak azt, hogy hogyan néznek ki. Aztán kialakultak a klikkek, a szépek utálták a csúnyákat, a csúnyák a szépeket, a szépek egymást, a bulizósok a visszahúzódókat, a lazák a strébereket, stb. Akik egyik nap spanok voltak, másnap már kibeszélték egymást. Ez így megy a sulikban... majd megváltozik nálad is a helyzet, biztos találsz barátokat előbb-utóbb. De ha ilyenek a csajok, hogy 15 éves gyerekként isznak, cigiznek és b*sznak, és ettől érzik magukat felsőbbrendűnek meg menőnek, hát ilyenekkel jobb, ha szóba sem állsz. Kiélt, elhasznált pr ostik lesznek, mire elvégzik az iskolát, ha egyáltalán el tudják végezni.
2013. jan. 28. 17:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt nagyon jól teszed, hogy nem jársz el velük inni. :)
2013. jan. 28. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!