Mit tennétek, ha egy frissen szabadult gyilkos költözne a szomszédotokba?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 15:47
1/17 anonim válasza:
Mert majd átjön bemutatkozni, amikor költözik: Jó napot kívánok. Kétszersült Ármin vagyok, én leszek az új somszéd, most költözöm. A múlt héten szabadultam a börtönből, ahol 12 és fél évet ültem gyilkosságért és erőszakos nemi közösülésért. ☻
2/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk, hogy megtudod valahonnan, mondjuk pont egy ismerősöd nagyszüleit ölte meg 5000ft-ért, vagy hasonló.
2013. jan. 28. 16:12
3/17 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy nagyon messzire kerülje el a családomat, vagy megtalálom a módját, hogy visszajuttassam a börtönbe.
5/17 anonim válasza:
valószínűleg hozzá sem szólnék :D a családommal is megbeszélném, hogy a legnagyobb ívben kerüljék el. semmiféle kapcsolatot ne alakítsanak ki vele
7/17 anonim válasza:
Biztonsági intézkedések,(zár,riasztó,rács az ablakra,önvédelmi fegyver a házba, emberevő kutya a kertbe,kígyó az előszobába) ha van rá keret... és nagyívbe elkerülni, és szemmel is tartani azért mit csinál mikor megy el mikor érkezik haza, figyelni a gyanús dolgait ! de az is lehet hogy megjavult a börtönbe, megbánta és Istenfélő ember lett (esetleg elbeszélgethetsz vele hátha kiderül).. =)
8/17 anonim válasza:
Harmadik vagyok és azt mondom, hogy azt ilyen ember ne Istent félje a szomszédomban, hanem engem!
10/17 anonim válasza:
nem kifejezetten érdekelne. persze nem lennénk puszipajtások kikerülném, de most mit kéne csinálnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!